Wągrowiec, młody przeżył, kierowca złapany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Wągrowiec, młody przeżył, kierowca złapany
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
" kierowca złapany " - Co najwyżej powinien zostać poproszony o stawiennictwo na komendę w celu przesłuchania w charakterze światka.
A złapani za podpiździe to powinni być patorodzice niesfornego kaszojada. Ot co !
A złapani za podpiździe to powinni być patorodzice niesfornego kaszojada. Ot co !
maddka miała 4 dzieci do opieki - szofera tylko ustalili - nie jest winny zaistniałej sytuacji na ten moment
Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyrucha
" kierowca złapany " - Co najwyżej powinien zostać poproszony o stawiennictwo na komendę w celu przesłuchania w charakterze światka.
światka?
o co Ci dokładnie chodzi?
Mógł go nie widzieć, i nie musiał usłyszeć. Gówniak malutki, poniżej maski, do tego słupek w samochodzie. Powinien się wybronić, bo ucieczka nawet po pijaku to dziś samobójstwo.
Nie oceniaj tak pochopnie. Dzisiaj prawie każdy bachór ma jak nie SI, to jakiegoś Aspergera, czy inne nadpobudliwości, a stare metody terapeutyczne, mimo że skuteczne są dzisiaj zakazane. Pamiętam jak ja swojemu klapa przyrżnąłem w biedronce i wszyscy wokół stanęli i dziwnie się patrzyli. Tylko pracownica w głos się zaśmiała i poszła. Albo żona wyskoczyła po bułki, a dwa gnoje w samochodzie zaczęły mordy drzeć, które głośniej, aż ludzie zaczęli się schodzić.
SkoPio1 napisał/a:
Kiedy zarzuty dla rodziców tego dziecka?
Nie oceniaj tak pochopnie. Dzisiaj prawie każdy bachór ma jak nie SI, to jakiegoś Aspergera, czy inne nadpobudliwości, a stare metody terapeutyczne, mimo że skuteczne są dzisiaj zakazane. Pamiętam jak ja swojemu klapa przyrżnąłem w biedronce i wszyscy wokół stanęli i dziwnie się patrzyli. Tylko pracownica w głos się zaśmiała i poszła. Albo żona wyskoczyła po bułki, a dwa gnoje w samochodzie zaczęły mordy drzeć, które głośniej, aż ludzie zaczęli się schodzić.
Od kiedy jest dolna granica wieku, w którym masz jakiekolwiek prawa?
Pieszy był na przejściu, nikogo nie obchodzi czy miał 20-2 lata, 2-0,2m wzrostu.
PIESZY był na pasach!!!
Pieszy był na przejściu, nikogo nie obchodzi czy miał 20-2 lata, 2-0,2m wzrostu.
PIESZY był na pasach!!!
smc napisał/a:
Od kiedy jest dolna granica wieku, w którym masz jakiekolwiek prawa?
PIESZY był na pasach!!!
Dziecko, które nie ukończyło 7 lat, nie może przebywać bez opieki na drodze publicznej.
W takich sytuacjach opiekę nad dzieckiem do wieku 7 lat nie musi sprawować osoba dorosła. Może to robić np. starsze rodzeństwo. Opiekun musi jednak skończyć 10 lat.
Rodzic lub inna osoba zobowiązana do opieki na dzieckiem, którzy dopuścili do tego, że dziecko w wieku do 7 lat porusza się samodzielnie po drodze, popełniają wykroczenie, za które grozi mandat.
Powinien dac wsteczny i poprawić po gówniaku. Dodatkowo kierowca zasługuje na medal za próbę wyeliminowania bachora.
Matkę kaszojada powinni poddać brazylijskiej deskoterapii a następnie wysłać do Nigerii pod doraźny sąd wioskowy lub na Haiti na operację.
Dobrze, że SUV, to dzieciaka uratowało, a gdyby walcowy nie zauważył...
psotny_fiutek napisał/a:
Pewien kolo z półświatka,
Napisałę niezłego kwiatka,
że będzie występował w roli
co najmniej dziwnego świadka.
Qrna, Polak a zna polski jak Jarosław z Wolski....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów