18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Katastrofa budowlana pod Frankfurtem.Do groźnego wypadku doszło w miejscowości Bad Homburg niedaleko Frankfurtu nad Menem w Niemczech. Dźwig budowlany przewrócił się tam na supermarket Aldi. Jest wielu rannych i najprawdopodobniej są też ofiary.
Budynek zawalił się częściowo. Na miejscu trwa akcja ratunkowa.
Jak podaje "Frankfurter Rundschau", co najmniej jedna osoba nie żyje. Rannych przetransportowano już śmigłowcem do szpitala.

"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać, brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową"
Zgłoś
BongMan 2013-12-11, 14:00 49
Szwaby zginęły?

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
zodiacr 2013-12-11, 14:04 1
Dlatego kupuję tylko w Lidlu
Zgłoś
RockyWood 2013-12-11, 14:18
a prawie na każdym portalu dzisiaj jest to najważniejszą informacją a na interii wręcz oznaczone jako PILNE

Rock.
Zgłoś
Tco 2013-12-11, 14:38 7
Wszystkie ofiary wypadku to polacy

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
~Vuko 2013-12-11, 14:41
RockyWood napisał/a:

a prawie na każdym portalu dzisiaj jest to najważniejszą informacją a na interii wręcz oznaczone jako PILNE

No i co Cię to boli? Że uznali to ważniejsze niż nowe info o Bieberze na które tak oczekujesz?
Zgłoś
Qbas 2013-12-11, 15:15 2
Nic w tym dziwnego, że na każdym portalu o tym piszą. udzie lubią czytać o patologii, katastrofach i morderstwach.
Zgłoś
rysiek0 2013-12-11, 15:42 2
Nie wiem jak w waszych miastach (moje Zabrze), ale u mnie wybudowali tego szajsu aż 3 i w każdym świecą pustki, no naprawdę. Raz tam poszedłem, chyba trzy miesiące po otwarciu, to kurwa się zdziwiłem że tak pusto i poszedłem na kasę zapytać czy aby na pewno jest otwarte, babka wybuchła śmiechem i powiedziała że tak... A byłem tam ja i jeden inny człowieczek. No kurwa, takiej porażki marketingowej to ja dawno nie widziałem....
Zgłoś
zerwikaptur 2013-12-11, 15:51
w uk też sa te badziewne sklepy z tym że sami ciapaci murzyni i inne patologie robią zakupy a co do sklepu ze zdjęcia to obawiam sie że niemiec tasm nie wchodzi i jak sa ofiary to innej narodowości
Zgłoś
nowynick 2013-12-11, 15:56
wietrzenie magazynów
Zgłoś
Skowroniasty 2013-12-11, 16:09 1
Znaczy się Lidl prowadzi agresywną politykę względem konkurencji.
Zgłoś
k................a 2013-12-11, 16:55
Za Westerplatte!!!!!!!!!
Zgłoś
weynrob 2013-12-11, 19:45
to w końcu pod Frankfurtem czy kurwa niedaleko Frankfurtu
Zgłoś
h7kchryst 2013-12-11, 20:58
Dobrze skurwielom, chujowe ceny (wbrew temu co mówią) i w ogóle.. Hasające polaczki w dojczewelach mnie tam zawsze rozpierdalały. Kurwo niemiecka mam nadzieje że zdychasz tam srogo !

...All of y'all motherfuckers
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Zgłoś
PodłyManiek 2013-12-12, 8:59
bardzo fajne zdjęcia dźwigu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów