📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ruska szkoła pilotażu
Czyli że nie żyją?
Przeżyli, teleportowali się do Nibylandii i żyli długo i szczęśliwie. Jasne, że kurwa nie żyją.
Mnie zawsze zastanawia, ze ludzie latajacy swoimi pierdolnikami, nie pomysla i nie trzymaja na pokladzie spadochronow, zawsze to mozna sprobowac sie uratowac.
Film pokazuje 1:10 min. Popcorn, czipsy, drink przygotowany. A tu w 2 sekundzie jeb na glebę. No kurwa może stopniujmy napięcie czy coś?
ZaSwojePiję napisał/a:
Mnie zawsze zastanawia, ze ludzie latajacy swoimi pierdolnikami, nie pomysla i nie trzymaja na pokladzie spadochronow, zawsze to mozna sprobowac sie uratowac.
z helikoptera. spadochronem...
Mam takie same zdanie . Korci mnie zrobić licencje na małe samoloty ale pierwsza będzie licencja na indywidualny skok ze spadochronem
wujek_afgan napisał/a:
z helikoptera. spadochronem...
Na innym filmie widać jak końcówka ogona spada oddzielnie od śmigłowca. Bardzo prawdopodobne, że pilot dopuścił do LowG które w robinsonach czy to 22 44 czy 66 może prowadzić do rozhuśtania wirnika tak mocno że łopaty wirnika nośnego ucinają belkę ogonową w powietrzu. Dla zainteresowanych parę słów o mast bumping
taic.org.nz/watchlist/robinson-helicopters-mast-bumping-accidents-nz
taic.org.nz/watchlist/robinson-helicopters-mast-bumping-accidents-nz
ZaSwojePiję napisał/a:
Może dlatego kurwa, ze jak wyskoczysz to zrobi z ciebie mielonkę? Zadziwia mnie głupota ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów