📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nagranie jest prawdziwe.
ten dzieciak pracowal w wtc2
no kurwa...
-George Orwell
ten dzieciak pracowal w wtc2
no kurwa...
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Cytat:
Za kilka minut będzie o tym na TVN 24...
Albo raczej Antoni potwierdzi autentyczność z mównicy sejmowej, jak z Mistralami za dolara.
w 4. sekundzie na stopklatce widać jak okno jest nietknięte a gosc z krzeslem juz zostali uderzeni.
Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko samoloty zwalają im się na łeb... młode już myślały, że we dwie balerona opucują a tu lipa... ani pożyte ani poruchane.
vartal napisał/a:
takie okna masz w wtc ?
noo, takich dzieciakow tez
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Wigan77 uwierz sadolom wypierdolila ale nie zdazyla sie nagrac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów