w Afganistanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Słyszeliście strzeły w 3 sekundzie? To pewnie ruskie mgłe rozpyliły i rozstrzelały!
Kurwa dobrze tak jebanym polaczkom Jeszcze jakieś 16 takich akcji i polaczkowate siły powietrzne w afganie zostaną unicestwione. Niech giną kurwy, aby tylko lądowało to w necie, chętnie pooglądam.
androgejus ty na powaznie jestes jakis niedojebany. najpierw motocyklisci, teraz nasi wojacy.stary musial ci niezle rozjebac fi w dupsku, ze taka z ciebie aspoleczna kurwa
No i po huj tam pojechali, wracac do domu bo wasze żony sąsiedzi ruchają Dobra ide juz bo mnie sąsiadka woła...
@androgenius nawet nie chce mi się tego komentować
@gregorio80 30 lat jak ci nie wstyd gadać takie bzdury i jeszcze z takimi bykami "huj", "wracac", "ide", "juz", o ile pierwszy to czysty przejaw głupoty o tyle drugi, trzeci i czwarty mógł być spowodowany głupotą bądź pośpiechem, ale skoro miałeś czas na poprawne napisanie słowa "sąsiadka" i "woła" to wnioskuje że to również z powodu głupoty.
@gregorio80 30 lat jak ci nie wstyd gadać takie bzdury i jeszcze z takimi bykami "huj", "wracac", "ide", "juz", o ile pierwszy to czysty przejaw głupoty o tyle drugi, trzeci i czwarty mógł być spowodowany głupotą bądź pośpiechem, ale skoro miałeś czas na poprawne napisanie słowa "sąsiadka" i "woła" to wnioskuje że to również z powodu głupoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów