18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Katastrofa samolotu Air Asia
YeeZooS • 2015-01-21, 13:09
Według specjalistów samolot malezyjskich linii Air Asia rozbił się ponieważ wznosił się zbyt szybko. Żaden ze mnie specjalista ale byłem pewien, że rozbił się bo zbyt szybko spadał.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
S................k 2015-01-21, 13:20
wpadł w korkociąg płaski i spadał powoli jak liść...
~ekspert z onetu
Zgłoś
g................t 2015-01-21, 13:44 1
Zapomniałeś podpisu - J.Clarkson.
Zgłoś
mika006 2015-01-21, 13:51 1
Tata, a Macierewicz powiedzial, ze jego tata powiedzial...
Zgłoś
modoc 2015-01-21, 13:54
Tajwańćzycy odwrotnie odczytali parametry. He he he
Zgłoś
uho82 2015-01-21, 13:55
oj tam jedno słowo różnicy i wielką aferę robią
Zgłoś
camson 2015-01-21, 17:44 4
Uwaga! Jestę ekspertę:
Gdy samolot wznosi się zbyt szybko może nastąpić efekt przeciągnięcia, gdzie traci on wtedy prędkość i spada.
Zgłoś
szefooo 2015-01-21, 23:14
Ale z was debile. Samolot się rozbił ponieważ wystartował.

ironią w ryj
Zgłoś
J................o 2015-01-22, 3:18 5
ani nie dlatego, że wznosił się zbyt szybko, ani dlatego, że za szybko spadał. Rozbił się dlatego, że uderzył w ziemię
Zgłoś
luslom 2015-01-22, 10:07 5
@Jaczuro
w wodę?
Zgłoś
malinovyNR 2015-01-23, 4:20
ahaaa to dlatego jak ktos boi sie ze cos spadnie to mowi sie "spokojnie, do gory nie poleci"?
Zgłoś
qwachu 2015-01-23, 10:50
Bańka z helem i do tego elektro-magnes. Dla pewności w 2 minuty po starcie strzelano do niego stalowymi wierzbami.
Zgłoś
LupusekM 2015-01-23, 10:57
Skoro uderzył w wodę, a jak powszechnie wiadomo, woda jest miękka, to jakim cudem się rozbił?
Zgłoś
Wojtasso 2015-01-23, 12:41 1
Jestę ekspertę.
To było następstwo wlecenia w obszar silnych podmuchów pionowych. Wg danych z czarnych skrzynek nawet 8000ft/min na FL300 jeśli dobrze pamiętam co jest olbrzymim sprawdzianem dla konstrukcji samolotu. Wg. mnie i nie tylko samolot wpadł w ten obszar i po prostu "zaklaskał" skrzydłami bo dźwigary skrzydeł nie wytrzymały naprężeń. Podkreślam, że są to moje przypuszczenia jak i moich kolegów, jesteśmy pilotami więc co nieco wiemy na temat lotnictwa, pogody i samej konstrukcji samolotów . Poczekajmy na dokładną ekspertyzę FDR i CVR to będziemy wiedzieć co dokładnie się wydarzyło.
Zgłoś
dannyblack 2015-01-23, 21:39
@Wojtasso, z całym szacunkiem, ale obawiam się że dowiemy się tego że samolot się rozbił...

wszystko jest względne...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów