Wysłany po zwłoki poszukiwanej turystki śmigłowiec zahacza o linię wysokiego napięcia. Meksyk.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na pewno przeżyli
ekspertem od pilotażu nie jestem, ale jak można nie domyślić się, że pomiędzy zajebiście wysokimi masztami stojącymi w rzędzie mogą wisieć jakieś kable? Kobieta pilot?
Radiopatuela ?
Brzmi jak czarnobyl czy inne hujostwo
Brzmi jak czarnobyl czy inne hujostwo
Chuj nie pilot. W BFie nie takie rzeczy się odpierdalało i zawsze zdążyłem wyskoczyć.
Niezły Meksyk....
od 00:12 dobrze widać ,że tylny rotor się spierdolił a potem odpada. Dla tego helikopter wturlał się na kable
Ten film powinno się pokazywać wszystkim twórcom FPS-ów, żeby posłuchali sobie, jak naprawdę brzmi odgłos rozbicia się statku powietrznego o ziemię.
Jak on helikopterował ten helikopter. O heliktorował do reszty?
Dlatego też to największa zmora pilotów śmigłowców. Bojowych. Wykonujących misje w nigdy.
Gwarantuje Ci że pierwsza gra z realnym udźwiękowieniem zostanie zjechana za nie z góry do dołu.
Cytat:
Ten film powinno się pokazywać wszystkim twórcom FPS-ów, żeby posłuchali sobie, jak naprawdę brzmi odgłos rozbicia się statku powietrznego o ziemię.
Gwarantuje Ci że pierwsza gra z realnym udźwiękowieniem zostanie zjechana za nie z góry do dołu.
Jeżeli chodzi o odgłosy katastrof lotniczych to dla mnie osobiście jednym z najbardziej w pewnym sensie "przerażających" dźwięków jest uchwycony na filmie z naszych rodzimych Tatr gdzie śmigłowiec Sokół TOPRu się roztrzaskał (o ile dobrze pamiętam łopata wirnika się rozwarstwiła w skutek czego w trakcie lotu się rozpadła)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów