📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Wyjdę na zboczeńca. Ale skojarzyło mi się to z dużym kutasem wchodzącym w małą ciasną cipkę
DNO LODZI BYLO ZLE!??? Co ty piszesz? Ty masz pojęcia czy ogolnie myślenie to nie jest Twoja mocna strona?
Pralpunkt napisał/a:
Co ty piszesz? Ty masz pojęcia czy ogolnie myślenie to nie jest Twoja mocna strona?
a jaka jest twoja mocna strona? bo wydaje się ze te głupawe komentarze na sadolu...
Pralpunkt napisał/a:
DNO LODZI BYLO ZLE!??? Co ty piszesz? Ty masz pojęcia czy ogolnie myślenie to nie jest Twoja mocna strona?
Oj, tam nie każdy był orłem z polskiego i z logicznego układania zdań...
oleyu napisał/a:
Dziedek nie zna swoich gabarytów czy nie widział znaku ?
Tam ostatnio mogło trochę padało i poziom wody mógł się podnieść. Albo wręcz przeciwnie, była susza, woda opadła i liczył, że się zmieści bez podnoszenia zwodzonego mostu.
Jak zwykle piesi zawinili, tym razem ze swoją masą wtargnęli na most co przyczyniło się do krytycznego obniżenia elementu jego. Tak wiem nie było ich na moście ale myśleli o tym aby przejść i to właśnie skutkowało obniżeniem mostu, to tak zwany przekaz nacisku mostu nad ciałem ciekłym po którym ma poruszać się ta właśnie hołota. Gdyby siedzieli i pili piwo, np., mogłoby nie dość do tego wypadku.
Chuj bogatym w dupe właśnie
Halman napisał/a:
a jaka jest twoja mocna strona? bo wydaje się ze te głupawe komentarze na sadolu...
Nie obrażaj się no zapomniałem że Ty z Sosnowca to skąd ty masz znać lodzie ? Przecież tam na pogori tylko rowerki wodne i dmuchane pelikany
moze ktoś znający tematykę wypowie się czy łodzie , motorówki, skutery wodne , kajaki , etc, muszą mieć wykupione obowiązkowo coś na wzór OC w samochodach , przez właściciela ? (bez spiny)
Noemi1998 napisał/a:
moze ktoś znający tematykę wypowie się czy łodzie , motorówki, skutery wodne , kajaki , etc, muszą mieć wykupione obowiązkowo coś na wzór OC w samochodach , przez właściciela ? (bez spiny)
Ubezpieczenie Łodzi, czy jachtów jest dobrowolne ,ale większość ma wykupione OC i AC ,jak czartrujesz komuś to nawet nie ma co podchodzić do tematu bez ubezpiecznia ,druga rzecz jak w marinie wjebiesz się w lodz np warta 6 baniek to lepiej mieć cokolwiek, a wywrotka czy zatopienie a potem wyciąganie to kolejne mega koszty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów