18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Katole vs brudy
Viperal • 2016-10-06, 11:09
Sprawa wygląda tak katolicy poszli pod klub, w którym organizowany był koncert behemotha i zaczęli odprawiać "publiczny różaniec przebłagalny" W odpowiedzi na to koncertowicze zaczęli robić sobie z nich jaja

Zgłoś
Cappo_di_Tutti_Ferdi 2016-10-06, 13:19 2
4:38 śmiehłę fhuy

Kto codziennie je migdały ten ma kurwa kawał pały.
Zgłoś
Manowarrior 2016-10-06, 13:31 5
Oszołomy rydzyka bez mózgów
Zgłoś
Miskowiec 2016-10-06, 13:50 6
Uwielbiam takie trolowanie brudasów tak łatwo sprowokować ich pierwotne instynkty wychwalanie chuja w dupie ;D
Zgłoś
K................i 2016-10-06, 14:06 33
Miskowiec napisał/a:

Uwielbiam takie trolowanie brudasów tak łatwo sprowokować ich pierwotne instynkty wychwalanie chuja w dupie ;D

Te - bo ci się paski od dresu odkleją.
Zgłoś
korad84nh 2016-10-06, 14:08 7
Jebać metali maczetami ... Kraków nie organizuje imprez dla śmierdzieli...

hhhhhh
Zgłoś
Wiewór 2016-10-06, 14:14 7
@up chuja. Organizuje:)

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2016-10-06, 14:15 3
korad84nh napisał/a:

Jebać metali maczetami ... Kraków nie organizuje imprez dla śmierdzieli...

Propsuje za gównoburzę
Zgłoś
propan-butan 2016-10-06, 14:16 2
@up
No jasne, wyprzedany pod gwizdek PunkFest nie jest przecież w Krakowie, nieee, skąd, a tam jest dopiero kocioł z pomyjami
Zgłoś
Aqualinespirit 2016-10-06, 14:21 8
Jedni i drudzy nie mają za grosz poszanowania dla cudzej wiary i kultury.

All matter is merely energy condensed to a slow vibration.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2016-10-06, 14:22 4
Temu kolesiowi na końcu strasznie dupsko pękło i też nieco zaszkodził wizerunkowi smrodom
Zgłoś
Sothoth 2016-10-06, 14:31 5
@korad84nh Aż się zalogowałem, żebyś miał większy ból dupy - w Krakowie Behemoth gra jutro (7 października). Cieciu.
Zgłoś
maciuch2 2016-10-06, 14:31 9
Christians to the Lions
Tak w ogóle na tą chwilę Behemoth to chyba najlepszy towar eksportowy oprócz polskiej wódy.
Zgłoś
niewszystkojasne 2016-10-06, 14:31 9
Kurwa mać, czy ktoś im organizuje koncerty rockowe przed kościołami? Niechże wypierdalają fanatycy jebany, coraz bardziej się już panoszy to kurestwo jebane. Nie będę używał wulgaryzmów, bo nie ma na te jebane ścierwa odpowiednich określeń :/
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2016-10-06, 14:34 2
@Sothoth

Dziarscy chłopacy z Wisły Kraków i Cracovii zawrą tymczasowy rozejm i ruszą w kierunku koncertu Behemoth, ale będzie inba

Zgłoś
Sothoth 2016-10-06, 14:35 1
sezamkowyRozpierdol, A ja mam wyjebane zarówno na dziarskich chłopców, Behemotha, burdasów i katoli. Po prostu bawi mnie pewność siebie prawilnego towarzysza korada
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów