Jak to jest że portal sadistic.pl odwiedzany jest przez skrajnych nacjonalistów (sam nim jestem), rasistów, patriotów i tradycjonalistów nie tylko w sferach rodzinnych natomiast jednocześnie połowa z nich to polonofoby, ateiści, katolikofoby?
Przecież Polska to kraj katolicki. Moze dlatego że za mało tu antysemityzmu a co za tym idzie chodzi właśnie o wprowadzenie jakiegoś mętliku. Facet który kilka postów niżej śmieje się z tego że muzułmanin posuwa kozę tak samo wyżej śmieje się że ojciec wali córkę by za chwile nawoływać do zachowań prorodzinnych.
Ja rozumiem wiele, ten portal to sadyzm i jaja w jednym ale nie psioczcie na Polskę katolicką skoro wychwalacie Polskę bo katolicyzm i Polska nie mogą działać osobno i/lub bez siebie. Jeśli ktoś tak chce to zapraszam do Czech, tam to taka polska bez katoli, natomiast ludzie sami z tego powodu nie są już zadowoleni.
Może po prostu za dużo tu tak naprawdę Żydów? Ci, z reguły mają wzbudzić zaufanie na początek. Potem jeśli już kogoś otumanili to starają się podważyć wartości otumanionego poprzez miedzy innymi pisanie tekstów w stylu:
"Ja jestem katolikiem, ale przecież tam nie ma nic obraźliwego!" - przeciez on jest katolikiem prawda? Jest uwiarygodnienie? Jasne że tak. Jak już jest wiarygodność to następnym krokiem niech będzie znieczulenie, spłycenie problemu.
Można śmiać sie z wielu rzeczy, ale uczulam tylko na pewne granice. Każdy Polak to katolik. Koniec kropka. Komentarze pode mną podważające beda bezzasadne a jeśli nie są to proszę o argumenty.
Jeszcze coś, powtarzam i przypominam....za dużo tu o muzułmanach, to jest właśnie interesujące. Poza tym argumenty w stylu:
Cytat:
"Banda pedofilów zmusza mnie do wiary"
- to jakaś kpina. Nagonka tefałen robi swoje. Brak telewizji obiektywnej (juz nie mówie propolskiej) nie może wywołać wyboru osobistego za to może narzucić myślenie. Natomiast kto zmusza w Polsce do wiary? Nikt! Wolności tu już więcej niż w JUSA.
1. Mamy wmsejmie geja
2. Mamy transwestyte
3. Mamy feministki
4. Mamy murzyna
5. Obcokrajowców
6. Żydów
7. Idiotów
8. Nieuków
9. Ludzi bez doświadczenia np. sportowców
10. Polonofobów
Pewnie niedługo i tzw. Dobry pedofil się znajdzie. Więc jak to jest? Mamy wolność? Ano mamy jej od cholery. Ale to wasza wolność. Moja i mnie podobnym jest ograniczona. O antysemityzmie gada się codziennie natomiast o obrazie naszych uczuć religijnych może raz na ok. rok i pewnie dlatego abyśmy nie pomyśleli że mało jest Polaków w polakach bo przecież jeszcze wyjdziemy na ulicę? Zrestzą nawet jak wyjdziemy to tefałen nazwie nas faszystami, pokaże znaczki swastyki że niby polak to kocha i że nazywa to innym znaczkiem. Potem paru durniów wejdzie do interneta i nakrzyczy że polacy są be. No i żydowscy właściciele telewizji dopieli swego...można przejmować kraj dalej.
Tu oczywiście nie, ale zaszczuty jako Polak czuję sie przez telewizję.
Na portalu kiedyś napisałem niewygodny komentarz. Tekst był podobnie dlugi. Został skasowany bo użyłem jednego słowa pisanegowielkimi literami. Chciałem coś zaakcentować tylko. W necie siedze od 97 roku, wiem czym jest pisanie tzw. capsem.