WolfManGoth napisał/a:
Normalnym człowiek? Wyjaśnij.
Wyjaśniłem, przeczytaj jeszcze raz - nie chodzi o to by być anty- jakiś z bezsensownego powodu. To tak w skrócie.
WolfManGoth napisał/a:
Neutralność jest poglądem i jeśli jest prawie ustawiony to nakazuje takiej postawy.
No bzdury, neutralność nie jest żadnym poglądem dopóki nie wpierdalasz innemu 'swojej racji' (głównie bije do religii - o to mi chodzi) - ja Ci tego nie robie; Ty mi - robisz.
WolfManGoth napisał/a:
Na górze... Nie dla picu piszą ludzie @up.
OK, nie czaje do końca, chyba za stary jestem.
Cytat:
Nie chce dorastać.
Również nigdy nie chciałem, ale rozumiesz - kolej rzeczy, raczej 'buk tak hciau"
Cytat:
A ja piszę, że negocjujecie... hm... może troszku kiedy twierdzicie, że religia jest zła do szpiku kości. (wy, czyli wojowniczy ateiści)
Nie do końca - nie czuję się 'wojowniczym ateistą', po prostu nie wierzę i nie cisnę tego innym w nachalny sposób, mało tego - nie propaguję swoich racji ani nie wyśmiewam innych z powodów religijnych - wręcz szanuję poglądy religijne innych, aż do momentu jak zauważę, ze druga strona robi dokładnie odwrotnie.
WolfManGoth napisał/a:
Wciąż moje jest na górze, chodź nie lubię mieć racji. A beke z was dalej mam
I vice-versa - mam beke z zatwardziałych kato-zjebów takich jak Ty (bez urazy
, przecież lubimy się obrzucać po chrześcijańsku błotem i innym mięsem), nie wiem czyje jest na górze, jebie mnie to kompletnie, szkoda tylko, że nie umiesz ruszyć mózgownicą (to też taki żart, dla wiadomości administracji, żeby mi nie wpierd... ostrzeżenia, hehe)