Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaraz znajdzie się tu troll od nazywania inteligentnych ludzi foliarzami.
Mam nadziej że osądzimy chociaż policję bo ci z rządu spierdzielą.
Ty tak serio czy jaja sobie robisz ?
Religia to po faszyzmie i komunizmie trzecia najbardziej szkodliwa ideologia na świecie.Banda oszustów prowadząca przez świat bandę latwowiernych debili żabich własne i publiczne pieniądze. Długo nie będzie lepiej jeśli 90 procent mieszkańców Polski wierzy w jakichś bogów
Mylisz się kolego, nawet nie wiesz jak bardzo, wróć do historii, ale tej prawdziwej, nie tej z history channel czy g. wyborczej i zrozum co było przez okres największego rozwoju naszej cywilizacji motorem napędowym i kagankiem oświaty. Abstrachuje od tego kapłana, który faktycznie trochę przesadza i zapomniał o pokorze(jest suspendowany i nie podporządkowuje się) i miłości do bliźniego, nawet do głupca, który nie rozumie co się teraz dzieje naokoło i jest zwykłym trybikiem, jak celnicy w czasach biblijnych, nic się nie zmieniło tak naprawdę od wtedy.
Mylisz się kolego, nawet nie wiesz jak bardzo, wróć do historii, ale tej prawdziwej, nie tej z history channel czy g. wyborczej i zrozum co było przez okres największego rozwoju naszej cywilizacji motorem napędowym i kagankiem oświaty. Abstrachuje od tego kapłana, który faktycznie trochę przesadza i zapomniał o pokorze(jest suspendowany i nie podporządkowuje się) i miłości do bliźniego, nawet do głupca, który nie rozumie co się teraz dzieje naokoło i jest zwykłym trybikiem, jak celnicy w czasach biblijnych, nic się nie zmieniło tak naprawdę od wtedy.
No co było tym motorem?kościół który palił ludzi za nowoczesne teorie naukowe?
jaka patologia - niby "jestem ateista, nie wierze" ale dupsko boli, ze inni sobie wierzą i pseudo-ateisci MUSZA udowodnic, ze religia to syf itd.
W internecie latwo zgrywac kozaka bo w realu dostalby jeden z drugim po jednym lisciu i by zaraz dzwonil "po psiarnie"
Religia i wiara sa dla osob ktore chca sie w to bawic a jak masz inne zdanie to sie nie wpierdalaj miedzy wodke a zakąske.
o ho ho ale tutaj sie zleciało antyklerykałów i pseudo ateistów Jak mamusia nie widzi to na sadolu jedziemy po katolach - jak sie zblizaja swieta to trzeba pomagac mamusi choinke ubierac bo nie bedzie prezentow
jaka patologia - niby "jestem ateista, nie wierze" ale dupsko boli, ze inni sobie wierzą i pseudo-ateisci MUSZA udowodnic, ze religia to syf itd.
W internecie latwo zgrywac kozaka bo w realu dostalby jeden z drugim po jednym lisciu i by zaraz dzwonil "po psiarnie"
Religia i wiara sa dla osob ktore chca sie w to bawic a jak masz inne zdanie to sie nie wpierdalaj miedzy wodke a zakąske.
O znowu przyleciał ten wyprany z rozumu kato i będzie udowadniał swoje racje. Znalazłes juz dowód na istnienienie boga?jak nie to zamknij pizde i ani mrugnij . bóg nie istnieje a ty nie masz ani jednego dowodu aby temu zaprzeczyć. I nie mów mi o pseudoateistach bo równie dobrze mogę cie nazwać pseudokatolikiem. Jesteś tak tępy że wierzysz we wszystko co ci powie ksiądz taki jak ten z filmiku i udzielasz się publicznie?Gdybys urodził się w buszu w Afryce to wierzylbys szamanowi w lokalne Mzimu i ani przez myśl by ci nie przeszlo wierzyć w cos innego
o ho ho ale tutaj sie zleciało antyklerykałów i pseudo ateistów Jak mamusia nie widzi to na sadolu jedziemy po katolach - jak sie zblizaja swieta to trzeba pomagac mamusi choinke ubierac bo nie bedzie prezentow
Każdy ateista w tym ciemnogrodzie wybiera taką drogę świadomie. Najczęściej po dogłębnej analizie bredni jakimi są religie. Nie ma żadnych dowodów na istnienie jakiegokolwiek Boga i daruj sobie kopy pastę pseudonaukowych wypróżnień jakieś katolskich czarowników bo to nie są żadne dowody.
Ty zaś natomiast przyjąłes bezkrytycznie religie swoich rodziców. Zostałeś katolem bo urodziłeś się w Polsce. Nie przedstawiono ci dowodów, nie pokazano Boga. Nic z tych rzeczy. Po prostu kazali ci wierzyć ślepo bez prawa do zadawania pytań. Jak miałeś wątpliwości to cię napiętnowali. Indoktrynowano cię od chrztu przez cały okres mlodzienczy. Ryli ci w bani dzień i noc żeby zabić w tobie logiczne myślenie i zaszczepić ślepa bezkrytyczna wiare. Wytresowano cię jak małpę w cyrku. Tylko ludzie inteligentni są w stanie stawić opór takiemu praniu mózgu. Słabe zagubione umysły się poddają i wierzą w tę bzdury.
Jakbyś się urodził na pustyni to pewnie byś przyjął islam i podkładał bomby. W Indiach zapewne modli byś się teraz do srajacej krowy czy jakieś wyjebanego pomnika słonia z dziesiątkami rąk i chujem na głowie.
W realu mam ślub świecki i nieochrzczone dzieci i mam wyjebane na takich gimbakrzyzowcow jak ty. Jak ktoś robi podjazd do religii to mu mówię wprost jestem ateista i mam wyjebane na gusła i zabobony. Religia jest dla słabych debili z niskim iq. Ateizm jest naturalny bo każdy rodzi się ateistą. Religie są fałszywe. Z całego świata zwierząt tylko ludzie wymyślili religie. Dziwne nie?
No co było tym motorem?kościół który palił ludzi za nowoczesne teorie naukowe?
Ehhh... tak, palił ludzi na stosach za naukę tak, tak... gdzie to słyszałeś ? Jakieś dowody może, ale nie na jeden przypadek a na regułę ? Uczciwość wnioskowania nakazuje przeanalizować dwie strony "sporu" więc proszę, poczytaj sobie na przykład to: sredniowieczny.pl/kosciol-poczatek-nauki/ . Swoją drogą to bardzo ciekawe, każdy ateista twierdzi, że "Każdy mądry człowiek jest ateistą" tymczasem ja odwrotnie, uważam, że jeżeli ktoś uczciwie i rzetelnie analizuje rzeczywistość i nie zakłóca swojego ostrzegania jej ideologiami itp. MUSI prędzej czy później dojść do wniosku, że Bóg istnieje a najbliżej prawdy przez większość trwania historii jaką znamy jest Kościół Katolicki.
Ehhh... tak, palił ludzi na stosach za naukę tak, tak... gdzie to słyszałeś ? Jakieś dowody może, ale nie na jeden przypadek a na regułę ? Uczciwość wnioskowania nakazuje przeanalizować dwie strony "sporu" więc proszę, poczytaj sobie na przykład to: . Swoją drogą to bardzo ciekawe, każdy ateista twierdzi, że "Każdy mądry człowiek jest ateistą" tymczasem ja odwrotnie, uważam, że jeżeli ktoś uczciwie i rzetelnie analizuje rzeczywistość i nie zakłóca swojego ostrzegania jej ideologiami itp. MUSI prędzej czy później dojść do wniosku, że Bóg istnieje a najbliżej prawdy przez większość trwania historii jaką znamy jest Kościół Katolicki.
Jeśli człowiek jest inteligentny to czytal krótka historię czasu i Boga urojonego więc wiec ma racjonalne argumenty że żadnego Boga nie ma.
Nie można być wierzącym i inteligentnym bo to są sprzeczne stanowiska. Wiara nakazuje odrzucic racjonalizm czyli logiczna analizę i zastąpić ją ślepa bezkrytyczna wiara bez zadawania pytań.
Jedynym bostwem jakie istnieje jest grawitacja. To jest siła która rządzi wszechświatem i innej nie ma.
Ehhh... tak, palił ludzi na stosach za naukę tak, tak... gdzie to słyszałeś ? Jakieś dowody może, ale nie na jeden przypadek a na regułę ? Uczciwość wnioskowania nakazuje przeanalizować dwie strony "sporu" więc proszę, poczytaj sobie na przykład to: . Swoją drogą to bardzo ciekawe, każdy ateista twierdzi, że "Każdy mądry człowiek jest ateistą" tymczasem ja odwrotnie, uważam, że jeżeli ktoś uczciwie i rzetelnie analizuje rzeczywistość i nie zakłóca swojego ostrzegania jej ideologiami itp. MUSI prędzej czy później dojść do wniosku, że Bóg istnieje a najbliżej prawdy przez większość trwania historii jaką znamy jest Kościół Katolicki.
Giordano Bruno mówi to panu cos?Byli tez inni prześladowani aczkolwiek nie zagłębilem sie za bardzo w temat. Jeśli jesteś taki pewny swojej teorii to podaj jeden naukowy dowód na istnienie boga. Przypomina ci tylko ze większość ludzkości ma głęboko w dupie chrześcijańskiego boga a istnieją religie znacznie starsze niż chrześcijaństwo wiec dlaczego uwazasz ze chrześcijaństwo jest takie wyjątkowe?
Każdy ateista w tym ciemnogrodzie wybiera taką drogę świadomie. Najczęściej po dogłębnej analizie bredni jakimi są religie. Nie ma żadnych dowodów na istnienie jakiegokolwiek Boga i daruj sobie kopy pastę pseudonaukowych wypróżnień jakieś katolskich czarowników bo to nie są żadne dowody.
Ty zaś natomiast przyjąłes bezkrytycznie religie swoich rodziców. Zostałeś katolem bo urodziłeś się w Polsce. Nie przedstawiono ci dowodów, nie pokazano Boga. Nic z tych rzeczy. Po prostu kazali ci wierzyć ślepo bez prawa do zadawania pytań. Jak miałeś wątpliwości to cię napiętnowali. Indoktrynowano cię od chrztu przez cały okres mlodzienczy. Ryli ci w bani dzień i noc żeby zabić w tobie logiczne myślenie i zaszczepić ślepa bezkrytyczna wiare. Wytresowano cię jak małpę w cyrku. Tylko ludzie inteligentni są w stanie stawić opór takiemu praniu mózgu. Słabe zagubione umysły się poddają i wierzą w tę bzdury.
Jakbyś się urodził na pustyni to pewnie byś przyjął islam i podkładał bomby. W Indiach zapewne modli byś się teraz do srajacej krowy czy jakieś wyjebanego pomnika słonia z dziesiątkami rąk i chujem na głowie.
W realu mam ślub świecki i nieochrzczone dzieci i mam wyjebane na takich gimbakrzyzowcow jak ty. Jak ktoś robi podjazd do religii to mu mówię wprost jestem ateista i mam wyjebane na gusła i zabobony. Religia jest dla słabych debili z niskim iq. Ateizm jest naturalny bo każdy rodzi się ateistą. Religie są fałszywe. Z całego świata zwierząt tylko ludzie wymyślili religie. Dziwne nie?
Duże piwo dla Wiewióra , jednego z niewielu myślących logicznie w Polsce. Mam identyczne podejście do tematu i podpisuje się potem tymi słowami obiema rekoma
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów