Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Większego debilizmu i prymitiwizmu dawno nie widziałem.
Jebana czarna pedofilska dżuma.
XXI wiek, kraj zwany Polską ....
Żal i srom.
ok obejrzales juz film ze swojego spotkania rodzinnego - ale po co sie tym chwalic?
Pierdolnięt.. powinni go spałować parafie zabrać zaorać i posadzić kukurydzę .
zapewne wolisz ogladac homo parady i kutasy w meskich dupach? taka nowoczesnosc...
Religia to po faszyzmie i komunizmie trzecia najbardziej szkodliwa ideologia na świecie.Banda oszustów prowadząca przez świat bandę latwowiernych debili żabich własne i publiczne pieniądze. Długo nie będzie lepiej jeśli 90 procent mieszkańców Polski wierzy w jakichś bogów
zal ci dupsko sciska, ze ludzie robia ze swoim zyciem co chcą? Ich sprawa nie twoja...
O znowu przyleciał ten wyprany z rozumu kato i będzie udowadniał swoje racje. Znalazłes juz dowód na istnienienie boga?jak nie to zamknij pizde i ani mrugnij . bóg nie istnieje a ty nie masz ani jednego dowodu aby temu zaprzeczyć. I nie mów mi o pseudoateistach bo równie dobrze mogę cie nazwać pseudokatolikiem. Jesteś tak tępy że wierzysz we wszystko co ci powie ksiądz taki jak ten z filmiku i udzielasz się publicznie?Gdybys urodził się w buszu w Afryce to wierzylbys szamanowi w lokalne Mzimu i ani przez myśl by ci nie przeszlo wierzyć w cos innego
nie przewodnik elektryczny a raczej tranzystor
udowodnij, ze Boga nie ma cfaniaczku Ty nie masz dowodow - poprostu WIERZYSZ, ze Boga nie ma wiec nie pierdol glupot...
Każdy ateista w tym ciemnogrodzie wybiera taką drogę świadomie. Najczęściej po dogłębnej analizie bredni jakimi są religie. Nie ma żadnych dowodów na istnienie jakiegokolwiek Boga i daruj sobie kopy pastę pseudonaukowych wypróżnień jakieś katolskich czarowników bo to nie są żadne dowody.
Ty zaś natomiast przyjąłes bezkrytycznie religie swoich rodziców. Zostałeś katolem bo urodziłeś się w Polsce. Nie przedstawiono ci dowodów, nie pokazano Boga. Nic z tych rzeczy. Po prostu kazali ci wierzyć ślepo bez prawa do zadawania pytań. Jak miałeś wątpliwości to cię napiętnowali. Indoktrynowano cię od chrztu przez cały okres mlodzienczy. Ryli ci w bani dzień i noc żeby zabić w tobie logiczne myślenie i zaszczepić ślepa bezkrytyczna wiare. Wytresowano cię jak małpę w cyrku. Tylko ludzie inteligentni są w stanie stawić opór takiemu praniu mózgu. Słabe zagubione umysły się poddają i wierzą w tę bzdury.
Jakbyś się urodził na pustyni to pewnie byś przyjął islam i podkładał bomby. W Indiach zapewne modli byś się teraz do srajacej krowy czy jakieś wyjebanego pomnika słonia z dziesiątkami rąk i chujem na głowie.
W realu mam ślub świecki i nieochrzczone dzieci i mam wyjebane na takich gimbakrzyzowcow jak ty. Jak ktoś robi podjazd do religii to mu mówię wprost jestem ateista i mam wyjebane na gusła i zabobony. Religia jest dla słabych debili z niskim iq. Ateizm jest naturalny bo każdy rodzi się ateistą. Religie są fałszywe. Z całego świata zwierząt tylko ludzie wymyślili religie. Dziwne nie?
Durniów sie nie sieje - sami sie rodza tzn o to ci chodzilo z tymi ateistami?
Uwazasz sie inteligenta z wysokim iq - zgadza sie, w porownaniu z ludzmi ktorymi sie otaczasz, znajomymi (jesli wogole ich masz) i rodziną - twoje IQ moze troszke jest wyzsze niz ich po potrafisz uzywac kompiutra, noza i widelca. Potrafisz czytac i pisac ale chyba na tym ta skromna przewaga sie konczy.
Katolikiem, osoba wierzaca moze byc kazdy - glupi, madry lub sredniak. Kazdy moze zmienic wiare dzieciaku - moze zostac islamista, moze wierzyc w swiete drzewo a moze porzucic kosciol i zostac wojujacym gimbo-ateista
Nadal dziecko nie ogarniasz definicji wiary. Na wiere nie ma dowodow. Ludzie wierza - bo chca wierzyc a nie dlatego, ze ktos im tak powiedzial. Ludzie maja swoj rozum (nie tak jak gimbo-ateisci) i sami moga decydowac o swoim zyciu. Jak chcesz dopierdalac katolom i pierdolic o praniu mozgu to twoje smieszne argumenty moga trafic do 10 letnich dzieciaczkow a nie do doroslych osob
Przedstwa mi 1 DOWÓD, ze Boga nie ma. Nie masz - poprostu WIERZYSZ, ze go nie ma. Twoja sprawa. Roznica miedzy nami jest taka, ze ja mowie : "chcesz byc ateista? spoko, Twoj wybor, powodzenia, nie musisz chodzic do kosciola... jesli bedziesz moim kumplem i powiesz, ze jestes ateista - nadal bedziemy mogli wypic browara, łyskacza czy innego drina. Jebie mnie to, ze jestes ateista, chuj mi do tego, jestes dorosly" Twoje podejscie jest natomiast takie : "oooo eeeee kosciol sekta, religia dla osob slabych, pranie mozgu, debile, male IQ" itd itp. Takich podludzi mam w dupe i nawet mnie nie denerwuja - bardziej mnie smiesza.
A ktoś pojaśni co to za symbolika ukazana na suficie..?
Typowy znak loży masońskiej znajduje się również na banknocie 1 dolarowym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów