o2.pl/informacje/wiezienie-za-swietowanie-halloween-w-polsce-pojawil-s...
o2.pl/informacje/wiezienie-za-swietowanie-halloween-w-polsce-pojawil-s...
UP, obowiązkowe chodzenie do kościoła tylko dla lewaków, reszta dobrowolnie.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
mat300 lat temu jadę sobie wozem na po garncu wina, broń spoczywa pod płaszczem, wracam z karczmy do dom, wszystko w zgodzie z prawem. Wóz nowy bo przy podatkach 10% mnie stać, wszak więcej niż dziesięcina to złodziejstwo. Pale śmieszne zioło kupione w objazdowym cyrku, gdzie w zeszłym tygodniu pokazywali w klatce murzyna. Wieczór pełen atrakcji, na rynku spalili jakiegoś sodomitę, dwie spędzarki płodów, i jakiegoś idiotę co bluźnił na władzę kościół i opowiadał że wszystko powinno być wspólne. Debil. Wesoło było jak się wszyscy popili, i oberwało się paru żydkom za lichwiarstwo. No nic zaraz będę w domu, oby baba nie furczała, coś nie mam weny jej dziś prać. Ot, sielanka
Nie mam nic przeciwko prawu opartemu na zasadach Rzymu, a nie Brukseli. Tak to widzę:
300 lat temu jadę sobie wozem na po garncu wina, broń spoczywa pod płaszczem, wracam z karczmy do dom, wszystko w zgodzie z prawem. Wóz nowy bo przy podatkach 10% mnie stać, wszak więcej niż dziesięcina to złodziejstwo. Pale śmieszne zioło kupione w objazdowym cyrku, gdzie w zeszłym tygodniu pokazywali w klatce murzyna. Wieczór pełen atrakcji, na rynku spalili jakiegoś sodomitę, dwie spędzarki płodów, i jakiegoś idiotę co bluźnił na władzę kościół i opowiadał że wszystko powinno być wspólne. Debil. Wesoło było jak się wszyscy popili, i oberwało się paru żydkom za lichwiarstwo. No nic zaraz będę w domu, oby baba nie furczała, coś nie mam weny jej dziś prać. Ot, sielanka
No i jeszcze brak internetu, bo to przecież dzieło szatana.
Nie mam nic przeciwko prawu opartemu na zasadach Rzymu, a nie Brukseli. Tak to widzę:
300 lat temu jadę sobie wozem na po garncu wina, broń spoczywa pod płaszczem, wracam z karczmy do dom, wszystko w zgodzie z prawem. Wóz nowy bo przy podatkach 10% mnie stać, wszak więcej niż dziesięcina to złodziejstwo. Pale śmieszne zioło kupione w objazdowym cyrku, gdzie w zeszłym tygodniu pokazywali w klatce murzyna. Wieczór pełen atrakcji, na rynku spalili jakiegoś sodomitę, dwie spędzarki płodów, i jakiegoś idiotę co bluźnił na władzę kościół i opowiadał że wszystko powinno być wspólne. Debil. Wesoło było jak się wszyscy popili, i oberwało się paru żydkom za lichwiarstwo. No nic zaraz będę w domu, oby baba nie furczała, coś nie mam weny jej dziś prać. Ot, sielanka
i umierasz mając 30 lat na infekcję zęba zajebiste czasy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów