Katolicyzm jest dziwny. Dlaczego na przykład homoseksualizm zaczyna być obrzydliwy dopiero gdy chłopiec skończy 16 lat?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo przestaje przychodzić do zakrystii.
Bo dupa już nie taka ciasna jak za młodu...
niedługo nie będzie pedofilii tylko miłość międzypokoleniowa. Tak jak nie ma pedałów tylko geje
łohoho ale zabawne żarty z katolików...
@up Owszem, zabawne:D
A od kiedy to homoseksualizm wśród młodych jest w kościele katolickim dozwolony (czy tam "nie obrzydliwy")? Nigdy nie był i nie będzie, niezależnie od wieku ani płci.
Jestem wierzący ale daje piwo bo wielu księży to jebane pedofile
ale śmieszne hłehłełehrumhrum, ciekawe czy za 20 lat będziecie tak dziarsko żartować z kozojebców, gdy na każdej ulicy będzie stał meczet...zapomniałem jesteście zgrają pedałów i pewnie spierdolicie do amsterdamu i zaliczycie faila gdy zobaczycie tam to samo
A co, boli Cię, że skończyłeś 16 lat i zaczęto nazywać Cię "homoseksualistą", a przestano - "katolikiem"?
pesanserinusminor napisał/a:
ale śmieszne hłehłełehrumhrum, ciekawe czy za 20 lat będziecie tak dziarsko żartować z kozojebców, gdy na każdej ulicy będzie stał meczet...zapomniałem jesteście zgrają pedałów i pewnie spierdolicie do amsterdamu i zaliczycie faila gdy zobaczycie tam to samo
Na dzień dzisiejszy w Polsce to kozojebcy co najwyżej podają mi kebaba jak wracam do domu najebany w weekend.
gordonviet napisał/a:
Na dzień dzisiejszy w Polsce to kozojebcy co najwyżej podają mi kebaba jak wracam do domu najebany w weekend.
to poczekaj aż zamiast 0,5% zaczną stanowić 50% ludności ty ślunski tumanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów