Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dajcie linka bo jakiś pedał na zdjęciu rozmazał.
duchowezagrozenia.worldpress.com - niestety nie ma tam tej grafiki, ale przerzuca na resztę twórczości tego typa.
Szkoda, bo chciałem napisać do Disney'a i Ubisoft aby go podpierdolić za używanie znaków ich marek
Ludzkość od zawsze wierzyła w Boga, aniołów oraz "bogów" - w rzeczywistości najczęściej demony-diabły.
Tak jest również obecnie.
Ludzkość od zawsze nie potrafiła sobie wytłumaczyć zjawisk, które przekraczały nasze możliwości percepcyjne.
Jeżeli nie masz lepszego wytłumaczenia i wierzysz w to co ci się tam wymyśli - to spoko. Gorzej jak konfrontując fakty i mity wybierasz mity.
A rozwój nauki właśnie sprawił - że fanatycy religijni dogorywają w swojej oblężonej twierdzy.
Otwarcie tunelu Gotarda - satanistyczny spektakl - wynikał z "niewiary" Makrei, Hollanda czy kto tam jeszcze był? Czy raczej z praktykowanego przez nich satanizmu?
(Za Obamy do szkół USA wprowadzono naukę ... satanizmu.
wolna-polska.pl/wiadomosci/prezydent-barack-obama-swoim-odejsciem-zale...
Ciężko mi ocenić, czy wymienione osoby należą do jakiejś pojebanej loży, czy po prostu artystę poniosło. Jeżeli należą do jakiejś loży - to nic dziwnego. Ludzie posiadający władzę od wieków lubili sobie wmawiać że są z innej gliny (błękitna krew), albo że są nieomylni w kwestiach wiary i inne tego typu pierdoły.
Harry Potter - napisany przez praktykującą wiedźmę (jak sama o sobie mówi), aw książce są m.in. opisy satanistycznej "czarnej mszy".
(Przeczytałem wszystkie tomy.)
Disney - Każdy widział plakaty z Angeliną w roli diablicy w "Maleficium". Potrzebny komentarz?
"Witch" - wiedźmy to nie dobre wróżki, ale cholernie złe france. Żyjące, aby służyć złu.
"Star Wars" - żródło? Zafascynowanie G. Lucasa okultyzmem oraz pragnienie uzyskania "mocy" pozaziemskiej.
Helloween? Święto ku czci celtyckiego bożka (demona) śmierci.
itd. itp.
No fikcja jak fikcja. Nie wiem o co chodzi?
Traktujesz to poważnie? To jesteś niezłym krejzolem
Każdy normalny, dorosły człowiek rozróżnia fikcję od rzeczywistości, ale rozumiem że jak się wierzy w gadające węże to się może deczko popierdolić
Btw. a wiesz z czego mitologia chrześcijańska czerpała? Bo to wbrew pozorom nie jest wcale taka oryginalna praca jak by się mogło wydawać
To, że autor w coś nie wierzy i odrzuca bez sprawdzenia, wcale nie czyni go mądrzejszym od innych, a wręcz przeciwnie.
Ignaz Semmelweis skończył w wariatkowie zaszczuty, bo zachęcał innych lekarzy, aby po wykonanej sekcji zwłok myli ręce zanim pójdą na oddział odbierać poród. pl.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Semmelweis
Bo inni lekarze wiedzieli "swoje".
Jakbyś przeczytał to co zalinkowałeś, to wiedziałbyś - że procedura dezynfekcji nie przyszła mu w wizji, ani nie pomyślał pewnego dnia że tak będzie fajnie - tylko zbudował hipotezę na okoliczności śmierci swojego przyjaciela i tego samego typu objawów u kobiet w połogu.
Mówiąc inaczej zastosował metodę naukową - to zbudowania hipotezy, stworzenia teorii i wyciągnięcia wniosków. To że mu jego środowisko nie uwierzyło - nie był pierwszym człowiekiem który miał rację wobec całego świata.
Jak to się ma do wierzenia w niewidzialnego pana na chmurce, którego z definicji nie można udowodnić, bo o to podobno chodzi żeby nie dało się udowodnić?
"Największym tryumfem Diabła jest to, że przeciętni ludzie przestali w niego wierzyć".
Przez to stali się bezbronni wobec jego działania.
To właśnie jest kwintesencja głupoty tych, którzy nie wierzą w Boga, bo to teraz modne. Uważasz się pewnie za wielce oświeconego, a wierzysz w galaktyki, których tez na oczy nie widziałeś.
To właśnie jest kwintesencja głupoty tych, którzy nie wierzą w Boga, bo to teraz modne.
Używanie mózgu, a nie wiara w jakieś pierdoły, powinno być w modzie od zawsze.
Niby nic nie znaczący czarny humor, a w komentarzach jak magnes ściągnęło naczelne kurwy sadistica jak aledlaczego, blacksheep i jakieś kapusie co to lecą już korporacjom pałe lizać i donosić. Płacą wam czy jak to ruskie mawiają jesteście gównojadami?
Jesteš za głupi żeby cię zatrudnili także ci nie powiem.
@up
To właśnie jest kwintesencja głupoty tych, którzy nie wierzą w Boga, bo to teraz modne. Uważasz się pewnie za wielce oświeconego, a wierzysz w galaktyki, których tez na oczy nie widziałeś.
Zaskakujące jest jak ludzie wierzą w boga i to, że ich stworzył a nie to, że sami się pojawili jednocześnie zapytani kto stworzył boga to stanowczo i uparcie twierdzą, że nikt go nie stworzył bo on zawsze był (czyli sam się stworzył).
Właśnie przez takich ludzi co na każde logicznie sformułowane pytanie pierdolą mi, że w biblii jest napisane to, tamto, siamto, sramto i biblia jest dowodem na istnienie boga zaczynam coraz mniej się śmiać z ludzi którzy pokazują komiksy i mówią, że to jest dowód na istnienie spidermana, batmana, supermana itd.
Jesteś idiotą. Andromedę świetnie widać przez zwykłą lornetkę. Wcale nie muszę wierzyć, że ona tam jest, ja wiem , że tam jest.
@Jod123
Serio?
Niby nic nie znaczący czarny humor, a w komentarzach jak magnes ściągnęło naczelne kurwy sadistica jak aledlaczego, blacksheep i jakieś kapusie co to lecą już korporacjom pałe lizać i donosić. Płacą wam czy jak to ruskie mawiają jesteście gównojadami?
Odpowiem ci tak, abyś poczuł różnicę między nami: bank daje mi wiarygodność kredytową na poziomie 2 mln zł do kupna domu (szacunek z wczoraj).
Była zachwycona, że młoda nie chce się nimi bawic.
Tylko, że córka jak usłyszała kiedyś u mnie gitarę to...
Ciągnie znajomą do mnie, każe dać sobie gitarę i multiefekt i napierdala w slejerkowego distorszyna aż szyby drżą!
Mama nie jest zachwycona, hłe hłe...
EDIT
Ot takie kociniaki. Co jest w nich złego, że córka katoliczki nie powinna się nimi bawić?
"wierzysz w galaktyki, których tez na oczy nie widziałeś."
Jesteś idiotą. Andromedę świetnie widać przez zwykłą lornetkę. Wcale nie muszę wierzyć, że ona tam jest, ja wiem , że tam jest.
Daj spokój, szkoda palców.
Typek pewnie wierzy w √-2
O kurwa ale fajne te kicioki! Ale myślę, że skoro czepia się o takie pierdoły to poznaliśmy powód dlaczego jest samotna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów