Reszta w komentarzu.
Reszta w komentarzu.
Jak cyganom się nie podoba w Polsce, to niech wypierdalają do swojego kraju... chwila, przecież ich nawet z własnego kraju wyjebano.
Oni NIE mają własnego kraju. Ty, tak w zasadzie, też nie masz - nikt by nie zauważył, może wyjąwszy twoich starych, gdybyś stracił obywatelstwo polskie. Skończcie wreszcie z tym mitem: "JESTEM POLAKIEM I W POSIADANIU MAM POLSKĘ!"
Ale czemu, kurwa, czemu tylko faceci, którzy się ubierają jak pizdeczki tłumaczą, że przez to dbają o siebie? Tzn., że mogę się nie myć przez dwa tygodnie, ale założę super modne ciuszki i mogę mówić, że dbam o siebie?
Mówicie - "lewaki są tępe". Co jednak powiedzieć o was? Plakaty te mają jasny i wyraźny wydźwięk: "nie nienawidźcie ludzi, wyłącznie opierając się przy tym na świadectwie zmysłu". Hasło iście katolickie... Czytaliście kiedyś św. Augustyna, który to chciał kochać duszę i Boga, abstrahując przy tym od fenomenów postrzeganych zmysłowo?
Oni NIE mają własnego kraju. Ty, tak w zasadzie, też nie masz - nikt by nie zauważył, może wyjąwszy twoich starych, gdybyś stracił obywatelstwo polskie. Skończcie wreszcie z tym mitem: "JESTEM POLAKIEM I W POSIADANIU MAM POLSKĘ!"
Co ty pierdolisz za głupoty?
Mówicie - "lewaki są tępe". Co jednak powiedzieć o was? Plakaty te mają jasny i wyraźny wydźwięk: "nie nienawidźcie ludzi, wyłącznie opierając się przy tym na świadectwie zmysłu". Hasło iście katolickie... Czytaliście kiedyś św. Augustyna, który to chciał kochać duszę i Boga, abstrahując przy tym od fenomenów postrzeganych zmysłowo?
W sumie ta wypowiedź wszystko tłumaczy, debil albo troll.
Chuj Ci w dupę.
Ale św. Augustynowi cyganie nie zajebali portfela, bo w tamtych czasach nacje tego typu mordowało się tysiącami, tak dla twojej tylko informacji, jak Turcy chcieli wizy i emigrowali masowo do Europy, to nasi przodkowie wyrżnęli ich kilkadziesiąt tysięcy pod Wiedniem, dla zasady, jak Chingis-Chanowi się nudziło i ruszył na podbój wszechrzeczy, to Mongołowie dostali wpierdol i też ich wybito dziesiątkami tysięcy, też dla zasady. Obecnie jednak oczywiście, mamy inne czasy, teraz dajemy takim ludziom socjalki za frajer, pomoce finansowe i spożywcze, a pozwalamy głodować i umierać pod mostem naszym, z własnej krwi wyhodowanym nierobom dumnie nazywającymi się polakami.
Coś tu kurwa jest nie tenteges.
Poza tym, Cyganie mają własny kraj, nazywa się Somalia (idealne warunki dla nich! Anarchia!). Deportowałbym.
zapierdalam po socjal promem
Oficjalnie przyznaja sie do nich Indie od lat 90.
Proponuje podliczyc ile wydajemy na to scierwo z naszych podatkow i pieniadze te wyslac do Indii razem z cyganami.
Indie sie zgodza bo te pieniadze beda cos znaczyc u nich w kraju , my sie zarazy pozbedziemy i naqwet placmy im socjale jeszcze z 10 lat ale tam na miejscu a nie tutaj u nas.
Po pierwsze to nie odniosłeś się ni w ząb do mojej wypowiedzi. A po drugie to nie oceniaj mnie "wyłącznie opierając się przy tym na świadectwie zmysłu"
Poza tym św. Augustyn to czasy bardzo nam odległe i nie ma sensu porównywać ich do naszych czasów.
@dionizodoros
jak Chingis-Chanowi się nudziło i ruszył na podbój wszechrzeczy, to Mongołowie dostali wpierdol i też ich wybito dziesiątkami tysięcy, też dla zasady.
No bardzo ciekawe! Jakimi jeszcze bzdurnymi rewelacjami nas uraczysz? Mongołowie jak walec przejechali po całej Azji i Europie Wschodniej zmiatając wszystko co było na ich drodze i dając wpierdol każdemu kto się nawinął, w tym i Polsce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów