18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Katowice - dworzec PKP
qazar • 2014-03-15, 12:55
Wczoraj tj. pt 14.03.2014 jadąc na IEM do katowic na dworcu kolejowym dostrzegłem coś co ukuło mnie strasznie. Były to plakaty, które strasznie mnie rozśmieszyły a zarazem zniesmaczyły, oceńcie sami.

Reszta w komentarzu.
Zgłoś
EdmundKemper 2014-03-15, 15:17 2
Ale czemu, kurwa, czemu tylko faceci, którzy się ubierają jak pizdeczki tłumaczą, że przez to dbają o siebie? Tzn., że mogę się nie myć przez dwa tygodnie, ale założę super modne ciuszki i mogę mówić, że dbam o siebie?
Zgłoś
d................s 2014-03-15, 15:46
Hrodgar napisał/a:

Jak cyganom się nie podoba w Polsce, to niech wypierdalają do swojego kraju... chwila, przecież ich nawet z własnego kraju wyjebano.

Oni NIE mają własnego kraju. Ty, tak w zasadzie, też nie masz - nikt by nie zauważył, może wyjąwszy twoich starych, gdybyś stracił obywatelstwo polskie. Skończcie wreszcie z tym mitem: "JESTEM POLAKIEM I W POSIADANIU MAM POLSKĘ!"
Zgłoś
dram09 2014-03-15, 15:46 1
Jebać plagi XXI wieku!
Zgłoś
d................s 2014-03-15, 15:49 1
EdmundKemper napisał/a:

Ale czemu, kurwa, czemu tylko faceci, którzy się ubierają jak pizdeczki tłumaczą, że przez to dbają o siebie? Tzn., że mogę się nie myć przez dwa tygodnie, ale założę super modne ciuszki i mogę mówić, że dbam o siebie?

Mówicie - "lewaki są tępe". Co jednak powiedzieć o was? Plakaty te mają jasny i wyraźny wydźwięk: "nie nienawidźcie ludzi, wyłącznie opierając się przy tym na świadectwie zmysłu". Hasło iście katolickie... Czytaliście kiedyś św. Augustyna, który to chciał kochać duszę i Boga, abstrahując przy tym od fenomenów postrzeganych zmysłowo?
Zgłoś
c................x 2014-03-15, 15:56 1
pedro00700 napisał/a:

Obrazek

No nie mogę.

Baba z pierwszego plakatu też się zajebała - tylko tam "E" podjebali fotoszopem, żeby nie wyszło że większość z nich to analfabeci.
Zgłoś
Hrodgar 2014-03-15, 16:02 3
dionizodoros napisał/a:

Oni NIE mają własnego kraju. Ty, tak w zasadzie, też nie masz - nikt by nie zauważył, może wyjąwszy twoich starych, gdybyś stracił obywatelstwo polskie. Skończcie wreszcie z tym mitem: "JESTEM POLAKIEM I W POSIADANIU MAM POLSKĘ!"

Co ty pierdolisz za głupoty?

dionizodoros napisał/a:

Mówicie - "lewaki są tępe". Co jednak powiedzieć o was? Plakaty te mają jasny i wyraźny wydźwięk: "nie nienawidźcie ludzi, wyłącznie opierając się przy tym na świadectwie zmysłu". Hasło iście katolickie... Czytaliście kiedyś św. Augustyna, który to chciał kochać duszę i Boga, abstrahując przy tym od fenomenów postrzeganych zmysłowo?

W sumie ta wypowiedź wszystko tłumaczy, debil albo troll.
Chuj Ci w dupę.

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
necroboss 2014-03-15, 16:02 10
@dionizodoros

Ale św. Augustynowi cyganie nie zajebali portfela, bo w tamtych czasach nacje tego typu mordowało się tysiącami, tak dla twojej tylko informacji, jak Turcy chcieli wizy i emigrowali masowo do Europy, to nasi przodkowie wyrżnęli ich kilkadziesiąt tysięcy pod Wiedniem, dla zasady, jak Chingis-Chanowi się nudziło i ruszył na podbój wszechrzeczy, to Mongołowie dostali wpierdol i też ich wybito dziesiątkami tysięcy, też dla zasady. Obecnie jednak oczywiście, mamy inne czasy, teraz dajemy takim ludziom socjalki za frajer, pomoce finansowe i spożywcze, a pozwalamy głodować i umierać pod mostem naszym, z własnej krwi wyhodowanym nierobom dumnie nazywającymi się polakami.

Coś tu kurwa jest nie tenteges.

Poza tym, Cyganie mają własny kraj, nazywa się Somalia (idealne warunki dla nich! Anarchia!). Deportowałbym.
Zgłoś
Plecionkarz 2014-03-15, 16:02 12
Jestem romem
zapierdalam po socjal promem
Zgłoś
premium122 2014-03-15, 16:07 1
Tzw "romowie" maja swoj kraj.
Oficjalnie przyznaja sie do nich Indie od lat 90.
Proponuje podliczyc ile wydajemy na to scierwo z naszych podatkow i pieniadze te wyslac do Indii razem z cyganami.
Indie sie zgodza bo te pieniadze beda cos znaczyc u nich w kraju , my sie zarazy pozbedziemy i naqwet placmy im socjale jeszcze z 10 lat ale tam na miejscu a nie tutaj u nas.

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
mikEWrona 2014-03-15, 16:22 2
taa "kobieta biznesu" wyglada jak dziwka, rzeczywiscie kobieta biznesu

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
Denaru 2014-03-15, 16:23 3
Tak wlasnie sie miesza bigos w europie, za pieniadze podatnika i zrozumcie ze na to co potrzeba nigdy nie bedzie w Tym zasranym socjalu jakim zyjemy. Cyganie jesli chca zyc jak cyganie to niech sobie zyja gdzies na wsiach prowadza wlasne FARMY i w ten sam sposob sa samo wystarczalni panstwo sie nie wpierdala i nie ma biedy, cygani nie sa polakami nie odpowiada im nasz styl zycia co widza wszyscy tylko zamiast z tym walczyc za nasze pieniadze niech RZAD DA IM SPOKOJ to samo tyczy sie rodakow NIECH TEN OCHYDNY RZAD ZOSTAWI NAS LUDZI w spokoj bo jesli ich zalozenia mialy by miejsce w naszym swiecie glod w afryce i wyzysk w indiach nie mial by miejsca, kreuja ciemnote SPECJALNIE, Wpierdalaja sie do naszych rodzin mowia nam jak mamy zyc, narzucaja nam zycie typowego robola zapierdalajacego do roboty i placacego podatki podtrzymujac ten sztuczny system, przeciez politycy otwarcie mowia ze chca poszerzenia miejsc pracy PO CO JA SIE PYTAM!! jakos zycia nie zalezy od roboty i ograniczonego wynagrodzenia wole sam sie dogadywac i pracowac za tyle ile potrzebuje w swiecie gdzie zarowka swieci latami zarowno jak wytrzymale moga byc auta w porownaniu do tego co teraz tworza tylko po to by zwiekszyc przemial, Ludzie jak kraj moze byc zadluzony u prywatnej osoby??!!!! JAK CALY SWIAT MOZE byc zadluzony u garstki ludzi!!!!!! Rothchildowie skurwysyny jebane znajde i rozpierdole!!

Myslcie za siebie albo zrobi to ktos inny.
Zgłoś
EdmundKemper 2014-03-15, 16:31
dionizodoros napisał/a:

Po pierwsze to nie odniosłeś się ni w ząb do mojej wypowiedzi. A po drugie to nie oceniaj mnie "wyłącznie opierając się przy tym na świadectwie zmysłu"
Poza tym św. Augustyn to czasy bardzo nam odległe i nie ma sensu porównywać ich do naszych czasów.
Zgłoś
Medivh31 2014-03-15, 16:40 1
Pieniędzy nie ma na to żeby doprowadzić do porządku rozkopane Katowice a ci sobie jaja robią. Kurwa i to jest kolejny najlepszy przykład na to jak wpływa UE na nasz kraj. Pozdrawiam radnych z Katowic, miasta które jest nową stolicą cyganów w Polsce.
Zgłoś
ellsworth 2014-03-15, 17:22
necroboss napisał/a:

@dionizodoros
jak Chingis-Chanowi się nudziło i ruszył na podbój wszechrzeczy, to Mongołowie dostali wpierdol i też ich wybito dziesiątkami tysięcy, też dla zasady.

No bardzo ciekawe! Jakimi jeszcze bzdurnymi rewelacjami nas uraczysz? Mongołowie jak walec przejechali po całej Azji i Europie Wschodniej zmiatając wszystko co było na ich drodze i dając wpierdol każdemu kto się nawinął, w tym i Polsce.
Zgłoś
badumbumpst 2014-03-15, 18:43
Fajnie fajnie, ale sio.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów