18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Katowice - dworzec PKP
qazar • 2014-03-15, 12:55
Wczoraj tj. pt 14.03.2014 jadąc na IEM do katowic na dworcu kolejowym dostrzegłem coś co ukuło mnie strasznie. Były to plakaty, które strasznie mnie rozśmieszyły a zarazem zniesmaczyły, oceńcie sami.

Reszta w komentarzu.
Zgłoś
xPtaku 2014-03-15, 12:55 2
dawaj
Zgłoś
qazar 2014-03-15, 12:56 11

Zgłoś
Nikczemny_Płód 2014-03-15, 12:57 186
Ależ to prawda, on mogą być ucziciwi, pracowici....

Ale nie chcą, po prostu kurwa nie chcą i w 90% są złodziejami, pijakami oraz brudasami.

Ale fakt to skurwiały naród polski się uwziął i sobie wymyśla, że ci biedni uczciwi romowie to największa padlina na naszych ziemiach.
Zgłoś
Ligerius89 2014-03-15, 12:58 76
Romka kobietą biznesu??!?! ... hłe hłe hłe hłe! chyba jako menedżerka swych żebrających dzieci
Zgłoś
elslimomexicano 2014-03-15, 13:00 154

Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro.
Zgłoś
Koziorec 2014-03-15, 13:13 176
Zgłoś
pedro00700 2014-03-15, 13:21 145

No nie mogę.
Zgłoś
turlaj_dropsa_ 2014-03-15, 13:22 20
Ja bym sie nie przygladał temu, pewnie one stoja dla odworcenia uwagi, a w tym czasie cygany opierdalaja kieszenie
Zgłoś
eRsko87 2014-03-15, 13:39 41

hua hua hua hua hua...
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-03-15, 13:48 4
no tak, cyganki które użyły swoje dziecko do rabunku w starym browarze miennicy polskiej zostały zmuszone przez białych złych polaków.... przypominam-cyganki zagadały sprzedawcę a dziecko zajebało sztbke złota wartą 70 tys złotych! oczywiście w telewizji nie mówili jakiej sa narodowości bo i tak jakość kamer była chujowa

(|)-------C====8
Zgłoś
c................x 2014-03-15, 14:09 31
Prawie się zrzygałem od tej lewackiej propagandy. Szkoda, że za to chujstwo musimy płacić my wszyscy. Od grafików, statystów po pana Mietka, który to rozwiesił. Taką propagandę to zamiast UE niech ten jebany król cygański finansuje, tak samo jak gejoza bananowa - również niech sami ze swojego kieszonkowego bulą za tą akcję.
Za niedługo zobaczymy zdjęcie dwóch pedałów trzymających na rekach dzieci z tekstem: to że jesteśmy pedałami nie oznacza, że nie możemy być rodzicami.
Zgłoś
m................t 2014-03-15, 14:21 1
Tak, wy się kurwa śmiejcie z tego, a te skurwysyny zrodzone z gówna żyją z naszych podatków...
Zgłoś
BongMan 2014-03-15, 14:30 15
Najpierw to ich trzeba umyć. Pod niemieckim prysznicem.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Hrodgar 2014-03-15, 14:46 3
Jak cyganom się nie podoba w Polsce, to niech wypierdalają do swojego kraju... chwila, przecież ich nawet z własnego kraju wyjebano.

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów