📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Sadole nie lubią ciapatych.
życie grozi śmiercią
powinienes napisać.... "wymagany kaukaski na poziomie operatora zmywaka"
[...] Okazało się, że urodzony w Północnym Kaukazie obywatel Rosji mieszka w Moskwie już 5 lat, a sądząc po samochodzie posiada też dobrze płatną pracę.
[Ona] Czym się Pan zajmuje w życiu?
[On] Sprzedaję.
[Ona] A co?
[On] Banany, ludzi.
[On] Żartuję, nie banany. Zajmuje się budownictwem.
[Ona] Czym się Pan zajmuje w życiu?
[On] Sprzedaję.
[Ona] A co?
[On] Banany, ludzi.
[On] Żartuję, nie banany. Zajmuje się budownictwem.
jakbyście nie wiedzieli o co chodzi lub po prostu autor zamieścił tylko wyrwany z kontekstu fragment wypowiedzi, to poniżej zamieszczam ciut obszerniejszy materiał.
Nie trzeba znać języka aby wiedzieć o co chodzi. Wystarczy odrobina inteligencji.
Nie trzeba znać języka aby wiedzieć o co chodzi. Wystarczy odrobina inteligencji.
Donald Tusk!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów