📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ech... kawa Inka... koszmar z dzieciństwa...
A może Tchibo?
Jaka jest ulubiona kawa niemców?
Po turecku.
Po turecku.
I co sadolowi eksperci i znawcy życia ? pewnie poszukujecie związku między ZSSR a kawą o nazwie Inka ?
@up
wiemy, wiemy - Pilecki, Inka - nie każdy jest ignorantem
ale czy nie lepiej czasem się powygłupiać???
i refleks to ty masz po przeczytaniu obszernego materiału, który ktoś wczoraj tutaj zarzucił - polecam książkę: "Rotmistrz Pilecki - ochotnik do Auschwitz" Adama Cyryla - fajnie się czyta...
wiemy, wiemy - Pilecki, Inka - nie każdy jest ignorantem
ale czy nie lepiej czasem się powygłupiać???
i refleks to ty masz po przeczytaniu obszernego materiału, który ktoś wczoraj tutaj zarzucił - polecam książkę: "Rotmistrz Pilecki - ochotnik do Auschwitz" Adama Cyryla - fajnie się czyta...
Co nie zmienia faktu, że żart mierny.
@up
a jak wiadomo z faktami się nie dyskutuje
a jak wiadomo z faktami się nie dyskutuje
Co do ignorantów, to Inka z Pileckim ma tyle wspólnego, że zamordowały ją te same gnoje. Jeśli już, to z Łupaszką i Breynarem/Jasienicą.
A "kawał" idiotyczny.
A "kawał" idiotyczny.
@up
masz mnie - jestem ignorantką i nic nie wiem - więc idę...
masz mnie - jestem ignorantką i nic nie wiem - więc idę...
"Inka" Danuta Siedzikówna miała więcej honoru i odwagi niż 99% dzisiejszej młodzieży, więc rurkowce i gimby mordy w kubeł.
Cześć i chwała bohaterom !
Cześć i chwała bohaterom !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów