18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
J................y 2010-06-02, 22:46 14
widać nowa fala 'kawałów' już na sadistic.pl. Oh yeah
Zgłoś
tumek123 2010-06-02, 23:01
No daj spokój Jangcy.
Zgłoś
donwasyle 2010-06-02, 23:33
rosół ala pudzian
Zgłoś
D................r 2010-06-03, 0:15
hehe zacny dowcip
Zgłoś
Dalione 2010-06-03, 0:58
Ale fakt faktem kawał dobry
Zgłoś
M................f 2010-06-03, 1:03 4
fakt faktem na chama zjechany z komixxów
Zgłoś
SadIsT 2010-06-03, 1:11
chuj, ze zjechany z czegos tam. Według mnie cholernie trafny i mnie wyjątkowo ubawił biorąc pod uwagę powszechną pudzianomannie

"Człowiek uczy się całe życie. Do większości mądrość przychodzi z wiekiem.... często tym od trumny..."
Zgłoś
sierra 2010-06-03, 5:20 1
jak już mówiłem tanio skóry nie sprzedam
Zgłoś
Dziki_Chrzan 2010-06-03, 8:06
Widzałem to już gdzieś

BTW. @SadIsT - a zauważyłeś, że tą "pudzianomanię" nakręcają właśnie ci, którzy robią o nim kolejne demoty, kawały, obrazki itp.?
Zgłoś
czarnylelo 2010-06-03, 9:39
A mJe sie podoba Z debili należy sie śmiać a nie ich promować

:::::::::DEMON DAYS:::::::::
Zgłoś
R................o 2010-06-03, 11:05 1
Czym wy się martwicie z tą pudzionomanią, tak samo było z "niezapomnianą 18", "jestem hardkorem" czy "ale urwał" miały taki sam początek, samo się nakręcało i po jakimś czasie umierało śmiercią naturalną, a jak zniknie pudzianomania pojawi się coś kolejnego. Jest tylko jedna metoda aby tego uniknąć - rozwalić sobie kompa / odstawić go na jakiś rok-dwa
Zgłoś
donmajkelo 2010-06-03, 12:24 6
Wreszcie śmieszny kawał...
Zgłoś
Stachu Wichura 2010-06-03, 13:10
idiotyczny kawał a ile piw
Zgłoś
KamykHC 2010-06-03, 18:05 1

Retaliate and devastate
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów