18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Kawał
kuzax • 2012-07-14, 19:43
Przesłuchałem utwory Beethovena, potem Lady Gagi.
Teraz jestem kompletnie zdezorientowany, które z nich ogłuchło?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
P................n 2012-07-14, 20:15 11
Beethoven ogłuchł. Lady Gaga ocipiała.
Zgłoś
misiak23 2012-07-14, 20:22 1
@up, Lady Gaga ochujała, baby to chuje.
Zgłoś
P................n 2012-07-14, 21:15
Baby to chuje a faceci? Pizdy? Nie, ja się z taką logiką nie zgadzam.

Baby MAJĄ chuje - to już brzmi lepiej i pasuje do tego co można zobaczyć na Hardzie
Zgłoś
TheByQ 2012-07-14, 22:10 1
@Pan kapitan Idąc dalej tym torem dojdziemy do wniosku że faceci mają pizdy, a z taką logiką się nie zgadzam.
Zgłoś
adiemus36 2012-07-14, 22:17 8
@up

Mówisz ? \
Zgłoś
TommyTheRipper 2012-07-14, 22:42 31
Dowcip to to może nie jest, ale ma potwierdzenie w rzeczywistości stuprocentowe. Po prostu muzyka w pewnym stopniu się zdegenerowała. Nie każda, ale te popularne gatunki, to co leci w radiu, to w większości jest chłam i kicz.
Dlatego (i oczywiście nie tylko dlatego) cenię sobie metal, bo do jego gry trochę skilla trzeba mieć.

I'm the heretic
Ain't diplomatic - you're so pathetic
And I piss on your church!
I'm the heretic
I ain't no preacher - no fuckin' teacher
The leech that sucks your life
Zgłoś
okanslig 2012-07-15, 2:10 2
Pomijajac wasze ciekawe przemyslania, to kawal nawet nie ssie, bo to nawet nie jest kawal.
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2012-07-15, 2:15 2
@TommyTheRipper

Bo pop to taki rodzaj muzyki, ktora jest nastawiona na komercje i "trafienie" do jak najszerszego grona sluchaczy. I niech tak bedzie nawet. Mam to gdzies. Ale w momencie gdy slysze jakie to niektore kawalki zawieraja glebokie teksty to srac mi sie na zmiane chce i przestaje.
Zgłoś
Kepinsky19 2012-07-15, 11:47 3
Haha jak zwykle musi ktos dodać komentarz o tym, że metal czy rock to jedyna słuszna muzyka a wszystko inne to komercha. Ja tam lubie lady gage bo głos ma dobry, kawałki niektóre niezłe i pomimo szyderstwa ze strony ludu ciągle robi swoje.
Zgłoś
TommyTheRipper 2012-07-15, 15:34
@Kepinsky19

Jedyne co ma dobre, to syntezator

I'm the heretic
Ain't diplomatic - you're so pathetic
And I piss on your church!
I'm the heretic
I ain't no preacher - no fuckin' teacher
The leech that sucks your life
Zgłoś
Nikkoo 2012-07-15, 16:33
Taka muzyka jaka w wiekszosci jest prezentowana w dzisiejszych czasach nigdy nie zastąpi żywej muzyki jaką tworzyły teraz już legendy typu Led Zeppelin, Queen, Black Sabbath, Sting itp.

qwerty
Zgłoś
g................t 2012-07-15, 16:41
Człowiek Drzewo napisał/a:

@TommyTheRipper

Bo pop to taki rodzaj muzyki, ktora jest nastawiona na komercje i "trafienie" do jak najszerszego grona sluchaczy. I niech tak bedzie nawet. Mam to gdzies. Ale w momencie gdy slysze jakie to niektore kawalki zawieraja glebokie teksty to srac mi sie na zmiane chce i przestaje.

Bullshit. Dzisiejszy pop to szajs. W historii muzyki istnieje wielu artystow, ktorzy popelnili bardzo dobre popowe albumy i nagrania. Taki dajmy na to Queen - ma sporo swietnych typowo popowych piosenek. Pierwsza LP nadboga Freddiego Mercurego utrzymana jest w popowym stylu. Wiec wuja, nie uogolniaj.
Zgłoś
Kepinsky19 2012-07-15, 19:27 1
@Nikkoo
Kolejny, który w naszych czasach nie potrafi odnaleźć dobrej muzy, bo pewnie nie szuka i przytacza tylko stare klasyki. Ok radio może i się troche zeszmaciło grając mało zróżnicowaną muzykę ale też nie każde. Taka np trójka trzyma poziom, jedynka czasami też. A jak chcecie posluchac dobrego rocka czy metalu to połaźcie po koncertach w malych klubikach, po garażach wyszukując ciekawe młode kapele. Tam się być może tworzy historia a muzyka ta co lubicie ma byc dla was a nie dla wszystkich wiecw stacjach tv nie musi latac czesto. Słuchajac głownie rocka bardzo lubię czasami od tego odpoczac wlasnie np przy Gadze, która i tak ma świetny głos.
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2012-07-15, 21:22
kuzax napisał/a:

Teraz jestem kompletnie zdezorientowany, które z nich ogłuchło?

Jak znam życie, to justin bieber ma głuchote jak pień

I bóg stworzył kobietę 669226292
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów