📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kozy przednie... gość kumaty z tym wyciągnięciem baterii trzeba przyznać
chciałem podziękować za wprowadzanie światowego standaru ADHD w opisie. Tu ułatwia nam życie !
Kumaty z wyciąganiem baterii, nie kumaty z przytrzymaniem klawisza POWER...
Roommate'si szmaty - pod ścianę takich
No tak. Ponownie się okazało, że nie mam poczucia humoru.
Za taki żart zrobiony mnie, połamał bym kurwa nosy tym jebanym żartownisiom albo był sprawcą innego trwałego urazu.
I nie że "gówno byś zrobił" tylko "tak kurwa bym zrobił właśnie ty jebany hejterze".
Za taki żart zrobiony mnie, połamał bym kurwa nosy tym jebanym żartownisiom albo był sprawcą innego trwałego urazu.
I nie że "gówno byś zrobił" tylko "tak kurwa bym zrobił właśnie ty jebany hejterze".
DUST DEVIL napisał/a:
Kumaty z wyciąganiem baterii, nie kumaty z przytrzymaniem klawisza POWER...
Zmienili mu dźwięk wyłączania systemu na taki więc co by mu dało trzymanie klawisza POWER jak komp się i tak właśnie wyłączał tylko musiał odegrać do końca ten plik z dźwiękiem.. Bateria to jedyne wyjście.
To by dało że po 4 sekundach komp by się wyłączył mózgu.
Kuriki napisał/a:
No tak. Ponownie się okazało, że nie mam poczucia humoru.
No nie masz.
Dobrze, że w życiu nie trafiam na takich ludzi jak ty...
randomjuser napisał/a:
DUST DEVIL napisał/a:Kumaty z wyciąganiem baterii, nie kumaty z przytrzymaniem klawisza POWER…
Zmienili mu dźwięk wyłączania systemu na taki więc co by mu dało trzymanie klawisza POWER jak komp się i tak właśnie wyłączał tylko musiał odegrać do końca ten plik z dźwiękiem.. Bateria to jedyne wyjście.
Krótkie naciśnięcie POWER odpala akcję zapisaną w systemie (wyłączenie, uśpienie itp.), ale jak przytrzymasz dłużej POWER to komputer zostaje natychmiast wyłączony…
@topic Dla mnie trochu słabe…
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów