📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarne to można mieć zwierzaki.
Ale obleśny czarnuch, ja pierdolę. Obejmuje, przytula, aż kurwa czuć ten smród i oczami wyobraźni widzę, jak wszy, mendy, gnidy, pasożyty i inne gówna i syfy przełażą z małpoluda na człowieka... Coś ohydnego, już wolałbym tak wisieć na pałacu kultury pół dnia z fujarą na wierzchu, niż dać się obmacywać takiej wstrętnej małpie.
Geraldinio napisał/a:
Gdyby sebixy wyklęte zrobiły taki prank murzynowi, to byłbyś obsrany ze śmiechu, ale w drugą stronę, to leniwe bydło.
Tak bo z czarnych można poniżać
To kolejny żart czarnych. Wcześniejszy to jak oszukali ludzi i dali sobie takie same prawa
Może na niedługo będzie artykuł na Sadolu że ich wszystkich spalił w tym garażu,gdyby mu siadło to na psyche
Małpoludy mają w robocie nawet symulator dżungli z lianami, a unas w zoo na Pradze szympansy mają tylko huśtawkę z opon.
Wampay napisał/a:
Czarny i kolega? Przecież to Oksymoron.
Właśnie zwiększyłeś wyszukiwanie tego słowa u wujka google. Nie wyskakuj na sodolu z takimi slowami, tutejsze tępaki nigdy ksiażki w ręku nie trzymali.
Kurwa, ja rozumiem jebać czarnych złodzieji i bandytów, no ale szanujmy się...
Tam był JEDEN czarny kolega, i TRZECH białych kolegów.
I to BIAŁY zdjął tej melepecie gacie, BIAŁY targał na linie, i BIAŁY obok to wszystko filmował.
Nie róbcie kurwy z logiki...
Tam był JEDEN czarny kolega, i TRZECH białych kolegów.
I to BIAŁY zdjął tej melepecie gacie, BIAŁY targał na linie, i BIAŁY obok to wszystko filmował.
Nie róbcie kurwy z logiki...
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ale obleśny czarnuch, ja pierdolę. Obejmuje, przytula, aż kurwa czuć ten smród i oczami wyobraźni widzę, jak wszy, mendy, gnidy, pasożyty i inne gówna i syfy przełażą z małpoluda na człowieka... Coś ohydnego, już wolałbym tak wisieć na pałacu kultury pół dnia z fujarą na wierzchu, niż dać się obmacywać takiej wstrętnej małpie.
Zdrowy pocisk. Przyznaję Ci biały kaptur i garść bukiet świeżo zawiązanych, magicznych pętli, które zamieniają bambusy w breloczki 💪🏿💪🏿💪🏿
Kara za ufanie czarnuchom
Geraldinio napisał/a:
Gdyby sebixy wyklęte zrobiły taki prank murzynowi, to byłbyś obsrany ze śmiechu, ale w drugą stronę, to leniwe bydło.
Czarny nie ma prawa robić takich żartów na białych bo on jest niżej niż żyd w hierarchii ludzkości haha
Ja bym nasrał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów