Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po co mieć czarnych za kolegów???? Ja tych co poznałem to wolałbym nie poznać. Wolę sebiksów wyklętych niż to roszczeniowe leniwe bydło
J🤬e pedały.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
dancio1978 napisał/a:
Po co mieć czarnych za kolegów???? Ja tych co poznałem to wolałbym nie poznać. Wolę sebiksów wyklętych niż to roszczeniowe leniwe bydło
Gdyby sebixy wyklęte zrobiły taki prank murzynowi, to byłbyś obsrany ze śmiechu, ale w drugą stronę, to leniwe bydło.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.

Piszecie jakby go wyr🤬ał ten czarny. Normalna głupawka w robocie...

Ale c🤬jowizna tiktokowa. Śmieszne to by było, jakby w powietrzu się na cz🤬cha wysrał, a tak żenada, którą trzeba rozchodzić.
Czarny, kolega to chyba jakieś antonimy.
[ Dodano: 2025-01-07, 21:56 ]
W zasadzie można powiedzieć że go wyr🤬ał...
[ Dodano: 2025-01-07, 21:56 ]
nowynick napisał/a:
Piszecie jakby go wyr🤬ał ten czarny. Normalna głupawka w robocie...
W zasadzie można powiedzieć że go wyr🤬ał...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie