18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kawał zrobiony koleżce.
p................k • 2013-11-04, 20:10
Kilka lat temu pracowałem w polskiej filii niemieckiej firmy. Trzy, cztery razy do roku mieliśmy wyjazdy-szkolenia w centrali w Rzeszy. Zwykle po jednej osobie z każdego działu. Raz wyjechał z nami fanatyczny folksdojcz z Opolszczyzny. Ogólnie wszystko co polskie do dupy, a Niemcy to raj na ziemi.I chyba oczekiwał tu -na Ziemiach Zachodnich na swoich ziomków,aż przyjdą i wyswobodzą Śląsk Opolski od Polaków w imię hasła: Nasi Są Daleko Ale Przyjdą. Mieszkaliśmy w hotelu w pokojach dwuosobowych,mnie akurat przypadło dzielić pokój z Adolfikiem (jak nazywaliśmy go między sobą). Adolfik miał na swoim telefonie mnóstwo różnego naziszajskiego stafu: hitlerowskie marsze,przemowy Adolfa H itp. Kiedy poszedł się kąpać wpadłem na niezły pomysł. Jako dzwonek ustawiłem mu "die fahne hoch",którego z lubością słuchał (dla niewtajemniczonych: jest to nieoficjalny hymn III Rzeszy- publiczne odtwarzanie w RFN jest karane więzieniem). Wyobraźcie sobie miny posłusznych szwabów (8 osób), którzy usłyszeli na spotkaniu służbowym (tak, burak nie wyciszył nawet telefonu) pieśń z czasów młodości ich rodziców. Nie,nie stanęli na baczność, strasznie się wkurwili i zażenowali (lata tresury robią swoje), że jakiś Polak śmie to puszczać. Mina Adolfika i kłopoty jakie miał za swoją miłość do Hitlera- bezcenne.
Zgłoś
asdf~ 2013-11-04, 20:20 25
Tępić skurwiela dalej! Piwo.

Tu miał być jakiś kreatywny podpis... ale go nie ma.
Zgłoś
ssiwy 2013-11-04, 20:34 79
Ale z Ciebie podstępny mały chujek

Oczywiście piwko ! Mina Adolfika musiała być bezcenna
Zgłoś
Tomikchomik1 2013-11-04, 20:37 3
Napisał bym "sieg heil", ale już mam dość warnów A kawał przedni.
Zgłoś
R................t 2013-11-04, 20:54
niebać Jemców !!!!!!!!!!!
Zgłoś
p................k 2013-11-04, 20:57 39
Ogólnie powiem wam, że Niemcy przy bliższym poznaniu nie są tacy źli,znam kilku naprawdę spoko. Najgorsi są volksdeutsche.
Zgłoś
R................t 2013-11-04, 21:17
psiwytrysk - stawiam piątaka żeś ze śląska. ale nie szkodzi - pozdro
Zgłoś
mefiek 2013-11-04, 21:18 2
A jakie miał za to kłopoty?

Ps. 卐卐卐
Zgłoś
htr83 2013-11-04, 21:19 5
zgarzam się z przedmówcą
ogólnie to normalni ludzie, zawsze jest tak że jednostki wszystko pieprzą
często jestem w niemczech
i jedno moge powiedzieć z całą odpowiedzialnością
Najgorsi to są polacy którzy mieszkają w niemczech i osiągnęli jakąś tam pozycję
ich dewiza to: niemcy są cacy a polska i polacy be!
aby ujebać i "u nas w niemczech..."
Zgłoś
defcon1 2013-11-04, 21:20 14
Zgłoś
S................k 2013-11-04, 21:54 6
@psiwytrysk

Bo nie są, prawie wszyscy jakich spotkałem byli bardzo w porządku. Mają specyficzne poczucie gościnności, nieco inne niż nasza "słowiańska dusza", ale są bardzo mili. Problem to jest z narodem niemieckim patrząc z perspektywy historycznej, już nie raz im zbiorowo odjebało.
Zgłoś
leytos 2013-11-04, 22:22 1
chciałbym nadmienić, że jeśli mu się tak w naszej Kochanej Polsce nie podoba to droga wolna - wypierdalać. Ot ma problem
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-11-05, 13:29 2
psiwytrysk napisał/a:

Najgorsi są volksdeutsche.

Czyli ślązaki
Zgłoś
Anders Breivik 2013-11-05, 16:00
To ta nuta z generała italii, w końcu dowiedziałem się jak się nazywa!
Zgłoś
kasper226 2013-11-05, 23:56
"Raz wyjechał z nami fanatyczny folksdojcz z Opolszczyzny. Ogólnie wszystko co polskie do dupy, a Niemcy to raj na ziemi.I chyba oczekiwał tu -na Ziemiach Zachodnich na swoich ziomków,aż przyjdą i wyswobodzą Śląsk Opolski od Polaków "

Generalnie nic nie mam do takich historyjek. Ale przypomniała mi się taka pewna sytuacja. Sam jestem z Opolszczyzny i kiedyś napatoczył się do naszej knajpy pewien, żeby nie zawyżać poziomu Twojej historyjki, tzw. "Warszawiak"... Było piwko, flaszka i wieczór nawet spoko się układał. Po paru głębszych w chłopaku obudził się polski patriotyzm i temat wszedł na II WŚ i AK, jak to jego dziadkowie walczyli o Polskę a my Ślązacy to piętno na jego pięknym kraju. Dostał wpierdol i było po temacie.

PS. Żart nawet na Twoim koledze nawet śmieszny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów