📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Nie ma tu fajnych tekstów ale przynajmniej nie zalegają przed kompami.
Taka niepisana zasada: jak czegoś ewidentnie nie umiesz to się za to nie bierz. Zlazłbym łeb urwał i poturlał, niech go goni.
Drodzy sadyści, pomęczyłem się dla was i obejrzałem do mega gówno do końca. nie traćcie czasu, tam nie ma dobrych ani tekstów, ani w ogóle niczego.
Dyslekcja, dysortografia, brak poprawnie sformułowanych zdań, błędy w słowach, typu "wziąść", po prostu chłopacy idźcie do domu i tam zróbcie coś pożytecznego typu przeczytajcie instrukcje obsługi do krajalnicy or something like that. Pozdrawiam.
Pierdolicie Mi tam aż się banan na ryju zrobił , teksty choć nie są zacne to przypomniały stare czasy jak to się wkurwiało stare kaszaloty a na bycie gimbazą czekało się z utęsknieniem ;D
taka hujnia a poszło na główną. Czyżby sadistic.pl propagował hasło "co polskie to dobre?"
Bo oglądałem do 6:26 i jeszcze nie było.
Bo oglądałem do 6:26 i jeszcze nie było.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów