To tylko treści informacyjne, ja niczego nie sugeruję
Tutaj z nocki:
a w polsce : chlopieeee co zrobisz? nic nie zrobisz... Jakby rzadzila platforma... Wina Tuska!
I co niby w taki sposób chciałbyś osiągnąć? Jesteś debilowatym prostakiem dającym podpuszczać się lewackiej narracji.
ja pierdole...
idz kurwa kupic wezeline no chyba, ze za lubrykant lubisz krew z dupska i wypnij sie przed siedziba pisu, niech cie ruchaja a recytuj ode do mlodosci.
Najlepiej nie robic nic, marudzic i placic. Pierdolic, ze przynajmniej tusk nie rzadzi (gorsza zaraza od pisu). Czekaj do nastepnych wyborow i zaglosuj na "mniejsze zlo" wroc do domu i zwal konia z radosci bo spelniles swoj obywatelski obowiazek.
Rzad rucha polakow na potege a tacy jak ty beda pierdolic, ze zawsze moze byc gorzej. Ewentualnie masz jakas w miare ok prace i minimalnie lepiej niz 90% Polakow - wtedy napiszesz "mnie to tam jest dobzre, narzekac nie moge"
Lekarze zamknieci - ponad 200.000 nadprogramowych zgonow, wlasciciele biznesow tępieni bo maja czelnosc otwierac w czasie lockdownu, do sklepu itd nie wiejdziesz bez kaganca i nie zostaniesz obsluzony bla bla bla.
Zrobiles cokolwiek? Byles na jakims protescie? Cokolwiek poza pierdoleniem w necie?
ja pierdole...
idz kurwa kupic wezeline no chyba, ze za lubrykant lubisz krew z dupska i wypnij sie przed siedziba pisu, niech cie ruchaja a recytuj ode do mlodosci.
Najlepiej nie robic nic, marudzic i placic. Pierdolic, ze przynajmniej tusk nie rzadzi (gorsza zaraza od pisu). Czekaj do nastepnych wyborow i zaglosuj na "mniejsze zlo" wroc do domu i zwal konia z radosci bo spelniles swoj obywatelski obowiazek.
To tylko treści informacyjne, ja niczego nie sugeruję