Jakiś pijany typ w kazachstańskim zoo postanowił sobie, że będzie ujeżdżał żyrafę. Jak postanowił, tak zrobił. Za 3cim podejściem chyba się wystraszył jak go żona zawołała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobry pojebaniec
Ta żyrafa ma więcej rozumu niż ten zjeb.
Kurwa więcej szczęścia niz rozumu, ale w cv może sobie wpisać . Ona nawet by nie zanotowała, że ma go pod laczkiem
PS. wydaję mi się, że jest to samiec żyrafy jest parę cech, które to potwierdzają, ale jedna najbardziej rzuca się w oczy to wysokosć w kłębie oraz dobrze rozwinięte rogi (fajfusa nie widać). Poza tym jestem w 90% pewien, że pochodzi z zachodniej afryki. Wskazują na to plamy na ciele
PPS. Dodam bardzo ważny fakt. Wszyscy skupiają się na ochronie wielu zwierząt , a żyrafe zlewali bo zawsz gdzies ja widziano. Okazuję się jednak, że pada ofiarą "cichego wymierania" i jak ktoś nareszcie oszacował ile ich jest to się za głowę chwycili. Populacja zmalała konkretnie i się zdziwili... Niektóre podgatunki sa na skarju. Rychło w czas zrozumieli, ze bambusy będą zabijać wszystko jak leci
PS. wydaję mi się, że jest to samiec żyrafy jest parę cech, które to potwierdzają, ale jedna najbardziej rzuca się w oczy to wysokosć w kłębie oraz dobrze rozwinięte rogi (fajfusa nie widać). Poza tym jestem w 90% pewien, że pochodzi z zachodniej afryki. Wskazują na to plamy na ciele
PPS. Dodam bardzo ważny fakt. Wszyscy skupiają się na ochronie wielu zwierząt , a żyrafe zlewali bo zawsz gdzies ja widziano. Okazuję się jednak, że pada ofiarą "cichego wymierania" i jak ktoś nareszcie oszacował ile ich jest to się za głowę chwycili. Populacja zmalała konkretnie i się zdziwili... Niektóre podgatunki sa na skarju. Rychło w czas zrozumieli, ze bambusy będą zabijać wszystko jak leci
zrobł to i to dwa razy szacun za pomysłowosć bedzie sławny ,tylko żal ze nie dostał kopytem
Ale na zestresowaną nie wygląda...
Wiecie że żyrafa potrafi zabić lwa ? I wcale nie musi być przyparta do muru.
Chyba żyrafa liczyła na "coś więcej".
Czy Wy naprawdę jesteście aż tak bardzo wypłukani z wszelkiej fantazji? Chłopak odwalił klawą hecę, a tu jacyś impotenci-pacyfiści jęczą, że gość jest "zjebem". Najwyższy akt odwagi, na jaki jesteście w stanie się zebrać, to wzięcie kredytu hipotecznego na trzydzieści lat. Gratuluję.
Dowód odwagi? Chyba zjebania umysłowego i braku wyobraźni. To zwierzę zabija jednym kopnieciem.
Jedno słowo, debil.
Jakby go nie wyzywać od debili to wsławił się wyczynem którego pozazdrościć mu mogą kaskaderzy.
Właśnie dzięki takim ludziom człowiek ujarzmił konie. Nauczył się też pływać, latać i robić inne wspaniałe rzeczy. A hołota, co dostała wszystko gotowe: komputery, samochody, internety - siedzi i marudzi, że zdobywcy i wynalazcy to debile.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów