Jamile Costa, pierdoliła i smęciła swojemu chłopu, zrzędziła i marudziła, aż w końcu w 1:25 pan Rick Casali nie wytrzymał. Rick został już zatrzymany, Akcja w Prainha, zachodniej części stanu Pará.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Szkoda gościa. Nie dość że brzydka to jeszcze pyskata ta jego picz.
przeciez ona wyglada jak facet xD
Piwko za odjebanie transa.
Brakowało samobója, bo jakby nie było, strzelec wychodzi na tego co oral bierze, anal daje.
W pierdlu będzie mu dobrze.
Brakowało samobója, bo jakby nie było, strzelec wychodzi na tego co oral bierze, anal daje.
W pierdlu będzie mu dobrze.
You are dead.
Dlaczego samobójstw wśród mężczyzn jest najwięcej tych którzy są ożenieni?
Głupia pizda, zamiast zamknąć pysk to prowokuje pijanego gościa, którego zachowanie wprost wskazuje, że jest mu już wszystko obojętne
Całe baby. Zero instynktu zachowawczego. Będą pierdolic byle by mieć ostanie zdanie. Chuj w sumie z ostatnim zdaniem. Z doświadczenia wiem ze nie skończy się 50 ostatnich zdaniach, a jak w końcu nie wytrzymasz i pierdoliniesz combo breakera to jesteś kurwa najgorszy damski bokser xD
Tylko baba jest w stanie ci pierdolic mimo ze trzymasz bron
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów