📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up jedyny film 3D który był znośny to Avatar, każdy inny to tanie efekciarstwo podszyte lekką nutką gówna..
On zasnął, a ona popłakała się 6 razy i powiedziała, że nigdy jeszcze nie oglądała melodramatu w 3D.
darknock napisał/a:
@up jedyny film 3D który był znośny to Avatar, każdy inny to tanie efekciarstwo podszyte lekką nutką gówna..
Ta, bo Avatar to nie takie efekciarstwo tylko wysublimowana fabuła dla wyrobionych kinomanów
jaram się zawsze... a wychodzi kurwa zawsze gniot pokroju G.I.Joe.....
@thewhitestar
awatar miał swój własny, zupełnie inny świat, akcja nie działa się w "New York City"
to robi różnicę.
awatar miał swój własny, zupełnie inny świat, akcja nie działa się w "New York City"
to robi różnicę.
Wszystko, doslownie wszystko w tych zjebanych czasach jest klonem czegos. Jak zyc.
przeciez avatar to fabularna kalka pocahontas
No ale jaby nie było to idziesz do kina nie na film który możesz obejrzeć na kompie tylko na zajebisty sound system no i w czy de
To że gówno powiela gówno to już choroba ludzkości
Swoją drogą: kurwa co to za tagi ja sie pytam?
cofam ostatnie; wujowo coś mi sie wczytało
To że gówno powiela gówno to już choroba ludzkości
Swoją drogą: kurwa co to za tagi ja sie pytam?
cofam ostatnie; wujowo coś mi sie wczytało
Dużo prawdy, ale nie do końca. Są filmy do których 3D pasuje i buduje klimat, a także efekty. Przykład: Avatar, The Avengers tam to pasowało, doskonale się komponowało itd. A są filmy, które mają 3D całkowicie bez sensu, przez co budżet zamiast iść na ulepszenie scenariusza, zwykłych efektów, scenografii idzie na marne 3D które tylko obrzydza seans.
Ja wole filmy 4D. 3D to juz renesans.
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Na Maka jest program od Apple i nazywa się iMovie. Przy każdym projekcie można wybrać co się montuje i jedną z opcji wyboru jest zapowiedź filmowa. Po wybraniu opcji pokazują się szablony z motywami i cały proces robienia zapowiedzi filmowej polega na podstawianiu we wskazane miejsca właściwych klipów filmowych. W miejsce [krajobraz] wstawia się klip z krajobrazem. W miejsce [akcja] wkleja się klip z akcja. Większość wytwórni filmowych używa tych samych programów więc nie ma się co dziwić że wszystko szablonowo leci.
wow, ten film totalnie mnie przekonał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów