18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
JebacToGowno 2021-05-07, 13:11
Halman napisał/a:

dlaczego źle życzysz człowiekowi?

kontekst prawdę Ci powie.
Zgłoś
Halman 2021-05-07, 13:14 1
JebacToGowno napisał/a:

kontekst prawdę Ci powie.

no przecież dobrze napisał..
Zgłoś
R................N 2021-05-07, 13:18 3
A wiesz Halman, że to samo może się stać z baterią w twoim laptopiku, albo w zasilaczu, albo w telefonie i co ty w tedy będziesz robił , każdy ma jakieś hobby, jeden gnije w domu przed ekranem 24h, inni jeżdżą, pływają, biegają... Zakładam, że jesteś z tych pierwszych
Zgłoś
Halman 2021-05-07, 13:48 1
RobsoN, rozkmina teoretycznie pod względem logiki prawidłowa pod warunkiem że konto Halman "obsługuje" tylko jedna osoba...
Zgłoś
JebacToGowno 2021-05-07, 13:55
Halman napisał/a:

no przecież dobrze napisał..

A ja źle?
Zgłoś
zwierzak30 2021-05-07, 13:58 1
0.46 kamerman wspomina coś o jude?
No w sumie ogień ich łączy.
Zgłoś
Bonifacy69 2021-05-07, 14:59 1
To są debile rowery a nie motocykle... Swoją drogą fajne to, lepsze to niż pedałować, ale swoje kosztuje.
Elektryczny motocykl to chociażby KTM freeride E.
Osły bez wiedzy.
Też lubię obejrzeć jak jakiś Azjata w klapkach się rozpier*ala, ale tutaj nie widzę motopizdy tylko jak już pedalarza pały gejowskie
Zgłoś
tfujdiler 2021-05-07, 15:13 1
zwierzak30 napisał/a:

0.46 kamerman wspomina coś o jude?

Dokładnie z tego co zrozumiałem powiedział że wszystkiemu winni są żydzi JR100%

Ale kórwa jaki debil zwarcie na ogniwie które zapewne sam składał, w pierwszej chwili próbuje ugasić dmuchając i klepiąc no ja pierdolę sądząc po stanie uzębienia to nie pierwsze ogniwo które gasił w ten sposób
Zgłoś
waka91ajmw 2021-05-07, 15:36
Przynajmniej nie bedzie problemów z gwarancją

Poza to, co widac.
Zgłoś
Jokerd 2021-05-07, 18:21
No i w pizdu dobrze tak tym elektrochujom. Niech to w pizdu plonie, wybucha, a zwlaszcza jebanym ekoniemcom ktorych stac na kupowanie takiego szajsu, ktorzy pompuja ten spierdolony rynek ekochujoelektrokurwaszajsu!
Pierdolic te elektryczne auta, motory, spalic w pizdu!
Juz wszystkim producentom samochodow odpierdala i zapowidaja w najblizszych latach elektryki...
Ekobaterie, kurwa ich mać..
Zgłoś
matek87 2021-05-07, 18:36
Zielona energia kurwa
Zgłoś
Tuco 2021-05-07, 18:37
austrian napisał/a:

Czy to nie ogniwa 18650?

18700
Zgłoś
Mirek19850509 2021-05-07, 19:05 2
Energia z spalania węgla ,ladowna do akumulatorów ,i już jest eko huj że, przy produkcji emituje się od huja toksyn i odpadów nie rozkładających się w przyrodzie ,huj że utylizacja tego gówna to jedyna opcja zakopać pare tysięcy metrów pod ziemią ,huj że czas jazdy to 2 godziny ale jest moda że jest się vege to i jest moda jestem eko ,mam crosa na prąd ,albo mam Teslę pojebało się na to świecie ,już w latach 70 Japończycy wymyślili auto które czerpie energię bez Aku z ogniw solarnych i jeździ nawet przy zachmurzonym niebie ,i co gdzie są ekolodzy czemu. Nie doszło do produkcji ,a no dla tego bo ekologia tak naprawdę jest systemem żeby zarabiać na zanieczyszczaniu środowiska pod pretekstem jego oczyszczania ,tak panie i panowie ,ekologia niszczy ziemię ,za komuny wszystkie butelki były zwrotne i szklane ,a teraz reklamują w tv karty bankomatowe z ultra eko plastiku ,każą segregować butelki plastikowe które kurwa nigdy nie idą na przetop tylko na górę śmieci ,ale każą płacić za nie segregowane mimo że ,je jedna śmieciarka zabiera ,tak ekologia wam wyprała mózgi tak jest jak moda vege i strajkujecie o macice prostytutek ,a to że rolnicy dostają 10 groszy za kg jabłek a was market rucha i płacicie 3.5to dla was nie ważne ,tak szkoła media internet was programuje!!! a wy lykacie jak gęsi ,i robicie dokladnie to co wam podają do waszych wykutych mózgów ,choć zdarzają się wyjątki ,ale wtedy w tym społeczeństwie mówi na takich świr nie normalny ,the end
Zgłoś
Devill11 2021-05-07, 19:17 1
Mirek ty dalej nie wiesz, że świat jest skonstruowany tak, że przeciętny człowiek jest tylko zasobem ludzkim dla robienia pieniędzy tym inteligentniejszym i bardziej wpływowym? Nie ma się co emocjonować bo zawsze ludzie jako masa będą robienie w jajo dla innych korzyści.
Zgłoś
Kamil3l 2021-05-07, 19:25 2
Ja pierdolę, bierzesz materiał z dumperta i naklejasz swoje logo. Wyjebujesz skalę żałosności. Nic dziwnego, że nawet dziewczyny nie masz. Jak byś był genetycznie zmodyfikowany do nie posiadania przyjaciół i dziewczyn. Jesteś dumny z osiągnięcia 1M plusików na stronie w necie. No kurwa, na balladę czekasz. Ogarnij się, bo teraz to tylko z górki w dół masz. Będziesz taką kociarą tylko z komputerem. Poprawy życzę i pozdrawiam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów