📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ciekawe ile godzin i energii potrzeba było na wyprodukowanie tej
super trendy, eko, zielonej, przyjaznej środowisku baterii do napędzania motocykla . . .
I ciekawe ile tego gówna poszło w powietrze
super trendy, eko, zielonej, przyjaznej środowisku baterii do napędzania motocykla . . .
I ciekawe ile tego gówna poszło w powietrze
mam_racje napisał/a:
Na te kurwy, szkodniki pierońskie to tylko linki między drzewami
Na takie kurwy jak Ty to tylko dół z wapnem.
JebacToGowno napisał/a:
Na takie kurwy jak Ty to tylko dół z wapnem.
dlaczego źle życzysz człowiekowi?
bercisko napisał/a:
Widzę, że nie tylko baterię wyjebało
może dlatego przesiadł się na elektrycznego motcrossa co by hałasu na wiosce już nie robić i resztę zębów uchronić?
Pilarka łancuchowa na akumulatorek,robisz nowy domek,konczysz dach ,nagle robota zaczyna palic Ci się w ręce,wiem ,mało realne a jednak..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów