Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepsza reklama z kowidowstwem jaką widziałam
pokaż ćpkę albo cycki w temacie zbiorczym chcesz linka do temaut?
11 września nas tak w huja nie zrobili, jak teraz z tymi maskami i wymuszaniem decyzji, które bez wprowadzania paniki nigdy by nie przeszły
a bill gates niby tworzy sczepionke ale bedzie ludziom czipy wstrzykiwal dla zarobku ub depopulacji ziemii
A depopulacja ziemi jest faktem poczytajcie zainteresujcie się trochę.
....wycofanie gotówki z obiegu będzie prawdziwym początkiem konca
Pierdolicie głupoty..
A depopulacja ziemi jest faktem poczytajcie zainteresujcie się trochę.
....wycofanie gotówki z obiegu będzie prawdziwym początkiem konca
jaka depopulacja? zaraz bedziesz pisal o plaskiej ziemi!
Bill Gates szczepil jak pojebany kobiety w Afryce i od tego czasu nastapil gwaltowny spadek przyrostu naturalnego... Podaja to nawet takie zrodla jak wikipedia - ale nieeeeeeeeeeeeeee to tylko teorie spiskowe
na filipinach gdzie szczepiono na potege - spadek przyrostu naturalnego przyyyyyypadek !
Bill Gates szczepil jak pojebany kobiety w Afryce i od tego czasu nastapil gwaltowny spadek przyrostu naturalnego... Podaja to nawet takie zrodla jak wikipedia - ale nieeeeeeeeeeeeeee to tylko teorie spiskowe
na filipinach gdzie szczepiono na potege - spadek przyrostu naturalnego przyyyyyypadek !
Ale że co po szczepionce nie chce się ludziom ruchać, czy biednieją po szczepieniu i nie stać ich na dzieci, albo po szczepieniu wolą sie ruchać w dupe.
Japierdole
Ale że co po szczepionce nie chce się ludziom ruchać, czy biednieją po szczepieniu i nie stać ich na dzieci, albo po szczepieniu wolą sie ruchać w dupe.
Japierdole
Powodują bezpłodność, poczytaj jak Izrael sterylizowal czarnych Żydów którzy i migrowali do Izraela z Afryki.
Jeśli chodzi o spadek przyrostu naturalnego w Afryce:
1. Ludziom w krajach rozwijających się coraz rzadziej umierają dzieci, to i mniej ich się rodzi.
2. Więcej osób dożywa wieku rozrodczego, więc gdyby dalej kobiety rodziły po 7-14 dzieci szybko zabrakłoby dla nich miejsca.
3. Inwestycja w edukację - to kosztuje, więc myślący ludzie idą w jakość, nie w ilość.
4. Ludzie są coraz lepiej wyedukowani, toteż zwyczajnie wiedzą skąd biorą się dzieci. Nawet u nas to nie zawsze norma.
5. Mniej ludzi słucha też zboczeńców w sukienkach, to też rośnie użycie antykoncepcji.
6. Kobiety dostają więcej praw, idą do pracy zamiast siedzieć w domu i rodzić jak Alieny.
Pewnie w grę wchodzą jeszcze inne czynniki o których nie wiem, ale przynajmniej nie jestem mentalnym zjebem wysrywającym że szczepionki powodują bezpłodność tylko dlatego że nie mam o niczym pojęcia. Ignorancja to nie grzech, ale do kurwy nędzy zacznijcie w końcu coś czytać!
Sorry mate, ale co do Filipin, to bzdura Pracuję z ziomkiem z Filipin i tam na potęgę sie produkują, także nie aktualne info masz co do Afryki mogę się zgodzić, tamci za dostęp do wody albo żarcie godzą się na szczepionki przeciwko "malarii" (if u know what i mean )
Pokazcie sie na ulicy pisiory zebysmy wiedzieli kogo w pizde walic a nie sie kryjecie... tak chetnie bym dla pisiora naplul na morde
Przestań, częśc z nich jest już dawno wśród demonstrantów, w domach zostali głownie fanatycy, nieliczni fanatycy. (Pisowskie kobiety też mają córki, nikt nie chce podwójnej traumy dla swojej córki- poza pojebami fanatykami).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów