📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Gówniana robota.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Jebło jak z telewizora kazdego dnia wieczorną porą.
To wcale nie było do przewidzenia
Troche mózgu i nawet by się nie ubrudził ... ja pierdole 2-4 worki na śmieci te duze , wkładasz worki jeden w drugi i wkłądasz do ostatniego łom i przyklejasz worki do rury TADAM całe gówno leci do wora ... tylko łom potem no coż lepiej myć łom niż morde i zęby z gówna
Mysle, ze kolega nowy w tym fachu a ten, ktory mu wytlumaczyl co trzeba zrobic - ustawil telefon i nagrywa
Asuritta napisał/a:
Troche mózgu i nawet by się nie ubrudził ... ja pie**ole 2-4 worki na śmieci te duze , wkładasz worki jeden w drugi i wkłądasz do ostatniego łom i przyklejasz worki do rury TADAM całe gówno leci do wora ... tylko łom potem no coż lepiej myć łom niż morde i zęby z gówna
Ty poważnie myślisz, że te Twoje 2 worki wytrzymały by to ciśnienie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów