Brak danych kogo leją.
Brak danych kogo leją.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A skąd wiesz kolego co on robi po pracy?
Mówisz ,że płaci podatki.
Kto płaci chętnie podatki?
Myślisz, że księgwa go rozlicza uczciwie?
Przykładny obywatel z niego?
Poznań kebab (świeża sprawa)
Kiedyś kebab w Ełku (chłopak ukradł cole dostal nóż)
Widzę że niespecjalnie zrozumiałeś mojego posta, pisałem o hipotetycznym cudzoziemcu, który spełnia określone warunki.
Owszem nie wszyscy je spełniają, tak samo jak wszystko co napisałeś można tez przyporządkować niektórym Polakom.
Żresz kebaba gdy w brzuchu burka? Płacąc za niego, sprowadzasz Turka
Już się rymuje
Za długie, narodowy patridiota wyklęty nie zapamięta. Nawet nie przeczyta, bo za dużo słów.
Widzę że niespecjalnie zrozumiałeś mojego posta, pisałem o hipotetycznym cudzoziemcu, który spełnia określone warunki.
Owszem nie wszyscy je spełniają, tak samo jak wszystko co napisałeś można tez przyporządkować niektórym Polakom.
Miejmy nadzieję ,że tacy są którzy pasują do tego hipotetycznego opisu.
Zatrybiłem aluzje 😉
Po chuj żrecie u tych brudasów?
Ponieważ jest to najgorszy sort dwunożnych z kubkami smakowymi w dupie. Ta psia karma w bułce, co ją tak ochoczo wcinają, koło autentycznego kebaba nie leżała
Po chuj żrecie u tych brudasów?
Dobre wpierdalaj niedobre spierdalaj prosta sprawa
spokojnie, Europejczycy są naprawdę zmyślną rasą. Na początku XX wieku, podobną plagą byli Żydzi. W Polsce pełnili rolę klasy średniej i wyższej, Polaków traktowali z wyższością. I co? Praktycznie w 5 lat zrobiono z nimi porządek. Wysprzątano całą Europę z Żydów. Można? Można.
Jeśli zostanie przekroczona pewna granica, to z murzynami i Ukraińcami stanie się dokładnie to samo. W 5 lat temat zostanie załatwiony w taki, czy inny sposób - na pewno kreatywny, bo jednak Europa to kolebka innowacyjności.
Hahaha, toś odleciał. Mordo w jednym masz racje, europejczycy są naprawde zmyślni, kreatywni i innowacyjni. I właśnie dlatego wymyślili wymieszanie ras i kultur żeby łatwiej było wprowadzić neo feudalizm. Także tym żmyślnym, kreatywnym i bogatym będzie się żyło pięknie, a my będziemy się użeraż z pontonowymi inżynierami.
W piątki i w soboty nocami, Katowice tak wyglądają od 20 lat
Pijaństwo, mordobicie, jazda bez trzymanki. Miałem 20 lat tak było, mam 41 lat a w centrum nadal bez zmian
Czego naturalozujesz temat. Od 20 lat ciapaki w Katowicach regularnie masakrują ludzi.... W momencie kiedy trzeba alarmować, konsolidować się ty piszesz że normalka... można dalej skrolować.
Wszystko dobrze to tylko do naszych statystyk dojdą jeszcze ciapakowe statystyki... to ile razem tych statystyk będzie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów