Brak danych kogo leją.
Brak danych kogo leją.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pijaństwo, mordobicie, jazda bez trzymanki. Miałem 20 lat tak było, mam 41 lat a w centrum nadal bez zmian
Nie mam problemu z jedzeniem kebabów. Nie mam tez problemów jeść u Turasów, którzy normalnie pracują, prowadzą legalne biznesy, płacą podatki. Są lepsi niż jeden sebix czy karyna siedzący na zasiłkach i 800+plusach
I nie ma nic lepszego po melanżu, jak dobry kebsonik
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Śmiejemy się, że Europejczycy wpuścili do siebie dżentelmentów z Afryki, a sami mamy dokładnie to samo z Ukraińcami - znaczy, na razie jeszcze jest znośnie, ale to dopiero 2 lata odkąd do nas przybyli, natomiast w Europie, murzyni napływali przez ostatnie kilkanaście lat.
Mam dziwne wrażenie, że jak Europa w końcu upora się murzynami, to u nas dopiero zaczną się cyrki z Ukraińcami.
język ukraiński w tle.
Śmiejemy się, że Europejczycy wpuścili do siebie dżentelmentów z Afryki, a sami mamy dokładnie to samo z Ukraińcami - znaczy, na razie jeszcze jest znośnie, ale to dopiero 2 lata odkąd do nas przybyli, natomiast w Europie, murzyni napływali przez ostatnie kilkanaście lat.
Mam dziwne wrażenie, że jak Europa w końcu upora się murzynami, to u nas dopiero zaczną się cyrki z Ukraińcami.
Dokładnie tak. A ukra ciężej z daleka rozpoznać.
język ukraiński w tle.
Śmiejemy się, że Europejczycy wpuścili do siebie dżentelmentów z Afryki, a sami mamy dokładnie to samo z Ukraińcami - znaczy, na razie jeszcze jest znośnie, ale to dopiero 2 lata odkąd do nas przybyli, natomiast w Europie, murzyni napływali przez ostatnie kilkanaście lat.
Wyłącz tv czasami. Ukraincy ukraincami też ścierwa nie lubię. Problem leży jednak w tym że pod wybuchu "wojny" otworzyli granice dla wszelakiego ścierwa napływającego od UA.. nie było żadnej weryfikacji czy to Ukrainiec czy bambus z Afryki. Nie zdziwił Cie np fakt że odkąd wybuchła "wojna" i leciało po 500k ludzi do Polski przez Medykę i Krościenko to odziwo problem na białoruskiej granicy ucichł? Nie było już tyle brudasów pod płotem? Może to tylko moje urojenia
język ukraiński w tle.
" Europa w końcu upora się murzynami"? To zajebisty tytuł dla filmu z gatunku sci-fi...
" Europa w końcu upora się murzynami"? To zajebisty tytuł dla filmu z gatunku sci-fi...
spokojnie, Europejczycy są naprawdę zmyślną rasą. Na początku XX wieku, podobną plagą byli Żydzi. W Polsce pełnili rolę klasy średniej i wyższej, Polaków traktowali z wyższością. I co? Praktycznie w 5 lat zrobiono z nimi porządek. Wysprzątano całą Europę z Żydów. Można? Można.
Jeśli zostanie przekroczona pewna granica, to z murzynami i Ukraińcami stanie się dokładnie to samo. W 5 lat temat zostanie załatwiony w taki, czy inny sposób - na pewno kreatywny, bo jednak Europa to kolebka innowacyjności.
Choć akurat jakość mogła sprowokować starcie.
spokojnie, Europejczycy są naprawdę zmyślną rasą. Na początku XX wieku, podobną plagą byli Żydzi. W Polsce pełnili rolę klasy średniej i wyższej, Polaków traktowali z wyższością. I co? Praktycznie w 5 lat zrobiono z nimi porządek. Wysprzątano całą Europę z Żydów. Można? Można.
Jeśli zostanie przekroczona pewna granica, to z murzynami i Ukraińcami stanie się dokładnie to samo. W 5 lat temat zostanie załatwiony w taki, czy inny sposób - na pewno kreatywny, bo jednak Europa to kolebka innowacyjności.
Coś Ci się pojebało albo cie okłamali na histori.. wyczyścili Żydów? To była przykrywka i wyczyścili biednych Żydów. Kim jest rothschild, Rockefeller, Morgan? Rodziny angielskie i amerykanskie ożenione z Żydówkami. Kto finansował 1 i 2 wś? Nikt inny jak oni. Ilu zginęło Żydów podczas 2wś? 5mln a polakow? 6.. tylko że Żydów wyjebali inwalidów i niedorozwojów a np polakow całą inteligencję. Za kim płakał świat? Za Żydami. Kto dostaje rekompensaty do dziś za zbrodnie wojenne? Napewno nie rodziny naszych bohaterów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów