Brak danych kogo leją.
Brak danych kogo leją.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spokojnie, Europejczycy są naprawdę zmyślną rasą. Na początku XX wieku, podobną plagą byli Żydzi. W Polsce pełnili rolę klasy średniej i wyższej, Polaków traktowali z wyższością. I co? Praktycznie w 5 lat zrobiono z nimi porządek. Wysprzątano całą Europę z Żydów. Można? Można.
Jeśli zostanie przekroczona pewna granica, to z murzynami i Ukraińcami stanie się dokładnie to samo. W 5 lat temat zostanie załatwiony w taki, czy inny sposób - na pewno kreatywny, bo jednak Europa to kolebka innowacyjności.
Oby.
spokojnie, Europejczycy są naprawdę zmyślną rasą. Na początku XX wieku, podobną plagą byli Żydzi. W Polsce pełnili rolę klasy średniej i wyższej, Polaków traktowali z wyższością. I co? Praktycznie w 5 lat zrobiono z nimi porządek. Wysprzątano całą Europę z Żydów. Można? Można.
Jeśli zostanie przekroczona pewna granica, to z murzynami i Ukraińcami stanie się dokładnie to samo. W 5 lat temat zostanie załatwiony w taki, czy inny sposób - na pewno kreatywny, bo jednak Europa to kolebka innowacyjności.
O Panie,, niechby się Twoje, oby prorocze słowa w złoto zamieniły😀
Nie mam problemu z jedzeniem kebabów. Nie mam tez problemów jeść u Turasów, którzy normalnie pracują, prowadzą legalne biznesy, płacą podatki. Są lepsi niż jeden sebix czy karyna siedzący na zasiłkach i 800+plusach
I nie ma nic lepszego po melanżu, jak dobry kebsonik
Na kacaca najlepsze są flaki albo woda z kapusty kiszonej a nie bułka od brudasa.
Coś Ci się pojebało albo cie okłamali na histori.. wyczyścili Żydów? To była przykrywka i wyczyścili biednych Żydów. Kim jest rothschild, Rockefeller, Morgan? Rodziny angielskie i amerykanskie ożenione z Żydówkami. Kto finansował 1 i 2 wś? Nikt inny jak oni. Ilu zginęło Żydów podczas 2wś? 5mln a polakow? 6.. tylko że Żydów wyjebali inwalidów i niedorozwojów a np polakow całą inteligencję. Za kim płakał świat? Za Żydami. Kto dostaje rekompensaty do dziś za zbrodnie wojenne? Napewno nie rodziny naszych bohaterów.
Mieli wywołać chaos,strach u żydowskiego plebsu celem zasiedlenia Izraela.
Nikt nie chciał w gminach żydowskich przenosić się z miejsc w których żyją od pokoleń.
Było nawet takie coś ze pełen statek uchodźców żydowskich przypłyną do nowego Jorku i ich nie wpuszczono.
Hitler natomiast był sponsorowany przez kapitał żydowski.
Najebany polak rozrabiał w kebabie, dostał na co zasłużył.
Nie oni są od wyznaczania kar, bo się nauczą że mogą karać to bedą se na zbyt dużo pozwalać krok po kroku.
Coś Ci się pojebało albo cie okłamali na histori.. wyczyścili Żydów? To była przykrywka i wyczyścili biednych Żydów. Kim jest rothschild, Rockefeller, Morgan? Rodziny angielskie i amerykanskie ożenione z Żydówkami. Kto finansował 1 i 2 wś? Nikt inny jak oni. Ilu zginęło Żydów podczas 2wś? 5mln a polakow? 6.. tylko że Żydów wyjebali inwalidów i niedorozwojów a np polakow całą inteligencję. Za kim płakał świat? Za Żydami. Kto dostaje rekompensaty do dziś za zbrodnie wojenne? Napewno nie rodziny naszych bohaterów.
Wyłącz tv czasami. Ukraincy ukraincami też ścierwa nie lubię. Problem leży jednak w tym że pod wybuchu "wojny" otworzyli granice dla wszelakiego ścierwa napływającego od UA.. nie było żadnej weryfikacji czy to Ukrainiec czy bambus z Afryki. Nie zdziwił Cie np fakt że odkąd wybuchła "wojna" i leciało po 500k ludzi do Polski przez Medykę i Krościenko to odziwo problem na białoruskiej granicy ucichł? Nie było już tyle brudasów pod płotem? Może to tylko moje urojenia
Tak. Masz urojenia.
Przecież nikt nie mówi nic złego na twoich braci widlarzy więc nie zakładaj już hełmu i zbroi
[ Dodano: 2024-09-03, 18:20 ]
Kupując kebaba sprowadzasz araba.
A jak kupuję u Turka, to co? Nie rymuje się.
[ Dodano: 2024-09-03, 18:21 ]
Po chuj żrecie u tych brudasów?
Bo lubimy i chuj ci do tego.
Przecież nikt nie mówi nic złego na twoich braci widlarzy więc nie zakładaj już hełmu i zbro
Chciałeś błysnąć ale nie wyszło.
Dokładnie tak. A ukra ciężej z daleka rozpoznać.
Jak im dżonyłojlker poodkręca tablice to nawet aut nie rozpoznacie, wszyscy będą jeździć na polskich.
Po chuj żrecie u tych brudasów?
bo mi kurwa smakuje, a bezpiecznie jest tak samo jak w każdym innym lokalu w kraju, jełopie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów