Brak danych kogo leją.
Brak danych kogo leją.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez powodu nie leją.
A jak kupuję u Turka, to co? Nie rymuje się.
Bo lubimy i chuj ci do tego.
To żryj na zdrowie! Tylko potem nie jęcz ,że brudasów w Polsce pełno! Polecam kuchnie indyjską...
[ Dodano 2024-09-03, 18:37 ]
bo mi kurwa smakuje, a bezpiecznie jest tak samo jak w każdym innym lokalu w kraju, jełopie.
Nastepny...
Żryj pedale na zdrowie!
Wolę ukraińską.
Wolę ukraińską.
Wolałbym pierogi od ładnej Ukrainki jak bułkę od brudasa
Nie mam problemu z jedzeniem kebabów. Nie mam tez problemów jeść u Turasów, którzy normalnie pracują, prowadzą legalne biznesy, płacą podatki. Są lepsi niż jeden sebix czy karyna siedzący na zasiłkach i 800+plusach
I nie ma nic lepszego po melanżu, jak dobry kebsonik
W życiu bym nie zjadł tego gówna
W życiu bym nie zjadł tego gówna
Jeden koleś poszedł do kebaba w Mielnie...
Teraz gębą rozbita i gorzkie żale na jutubie.
Żryj pedale na zdrowie!
o, to coś nowego, jak żrę kebsa to pedał. Zapytam o to narodowców jak wylądują u Turka 11 listopada zmęczeni, po napierdalaniu się z policją i demolce stolicy.
o, to coś nowego, jak żrę kebsa to pedał. Zapytam o to narodowców jak wylądują u Turka 11 listopada zmęczeni, po napierdalaniu się z policją i demolce stolicy.
Jak już się najedzą to niech rozpierdolą tą spelune.
spokojnie, Europejczycy są naprawdę zmyślną rasą. Na początku XX wieku, podobną plagą byli Żydzi. W Polsce pełnili rolę klasy średniej i wyższej, Polaków traktowali z wyższością. I co? Praktycznie w 5 lat zrobiono z nimi porządek. Wysprzątano całą Europę z Żydów. Można? Można.
Jeśli zostanie przekroczona pewna granica, to z murzynami i Ukraińcami stanie się dokładnie to samo. W 5 lat temat zostanie załatwiony w taki, czy inny sposób - na pewno kreatywny, bo jednak Europa to kolebka innowacyjności.
Oby, oby...
A jak kupuję u Turka, to co? Nie rymuje się.
Żresz kebaba gdy w brzuchu burka? Płacąc za niego, sprowadzasz Turka
Już się rymuje
Ale w sumie to pierdole, kebsy lubię, a jak jakiś cudzoziemiec u nas na legalu pracuje i żyje szanując nasz porządek prawny, to nie mam nic przeciwko niemu.
Jak już się najedzą to niech rozpierdolą tą spelune.
Zwykle tak robią, to "narodowa" tradycja.
Mi wstyd jak chuj, ale co kto lubi.
Też bym się wstydził jakbym 11 listopada jadł kebaby.
Ale ok może jeszcze dorośniesz do polskich smaków...
Żresz kebaba gdy w brzuchu burka? Płacąc za niego, sprowadzasz Turka
Już się rymuje
Ale w sumie to pierdole, kebsy lubię, a jak jakiś cudzoziemiec u nas na legalu pracuje i żyje szanując nasz porządek prawny, to nie mam nic przeciwko niemu.
A skąd wiesz kolego co on robi po pracy?
Mówisz ,że płaci podatki.
Kto płaci chętnie podatki?
Myślisz, że księgwa go rozlicza uczciwie?
Przykładny obywatel z niego?
Poznań kebab (świeża sprawa)
Kiedyś kebab w Ełku (chłopak ukradł cole dostal nóż)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów