Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mogę na to patrzeć a pedałem nie jestem.
Oj jesteś, jesteś. Fajniutkie z niej kurwiszcze
A co ma wspólnego pokazanie cycka z kurwieniem się?
Chodź mniej do kościoła, słuchaj mniej Radyja, to nie będziesz miał takich zwidów.
Ty serio myślisz, że mentalność taniej dziwki jest pogardzana przez to, że w kościele tak powiedzieli? To jest kwestia natury i instynktu. Żaden normalny facet nie zwiąże się z kobietą o takich "manierach", bo po prostu będzie się brzydził. Tu wyznanie bądź jego brak nie mają znaczenia.
Lubię cycki, ale brzydzę się kurestwem.
Ja lubię cycki, a kurestwo jest spoko
oglądaj więcej tvn'u i czytaj więcej wyborczej, to będziesz jeszcze bardziej uśmiechnięty i zdegenerowany. zasłanianie zjebanym rydzykiem dużo większych od niego problemów już jest passe
A później takie jelenie biorą za żony te kurwiszcza i są wielce zdziwieni, że on w delegacji a ją rucha pół osiedla.
Jeżeli ktoś nie ma problemu żeby świdrować cycami przy 100 chłopa w zwykłym barze to myślisz, że ma opory nie dać dupy w zaciszu tindera ?
Najgłupsze w tym wszystkim są jej miny, że niby zaskoczona, a od razu poszłaby w kolejarza z całą kuchnią.
I tak własnie przyszedłeś na świat piękny kawalerze
~Tata
Będzie ruchane
Kobieta pijana, dupa sprzedana
A później takie jelenie biorą za żony te kurwiszcza i są wielce zdziwieni, że on w delegacji a ją rucha pół osiedla.
Jeżeli ktoś nie ma problemu żeby świdrować cycami przy 100 chłopa w zwykłym barze to myślisz, że ma opory nie dać dupy w zaciszu tindera ?
I tak własnie przyszedłeś na świat piękny kawalerze
~Tata
Kobieta pijana, dupa sprzedana
Przelej mi trochę siana, jak już się do ojcostwa przyznajesz- dzień dziecka się zbliża i nie pierdol, że nie masz.
Panowie bez przesady po prostu dobrze dziewczę się zabawiło i się nie dziwię że wszystkim tam uczestnikom imprezy się podobało sam bym tego cycuszka przytulił
Dokładnie. Uśmiechnięta, ładna kobieta dobrze się bawi. Takich u nas brakuje.
A co ma wspólnego robienie trochę jaj na imprezie z "mentalnością taniej dziwki"?Ty serio myślisz, że mentalność taniej dziwki jest pogardzana przez to, że w kościele tak powiedzieli? To jest kwestia natury i instynktu. Żaden normalny facet nie zwiąże się z kobietą o takich "manierach", bo po prostu będzie się brzydził. Tu wyznanie bądź jego brak nie mają znaczenia.
Ale widzę dla ciebie lanie po mordach dobrze, pokazanie cycka źle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów