Nie mogę na to patrzeć a pedałem nie jestem.
A co ma wspólnego pokazanie cycka z kurwieniem się?
Chodź mniej do kościoła, słuchaj mniej Radyja, to nie będziesz miał takich zwidów.
Lubię cycki, ale brzydzę się kurestwem.
oglądaj więcej tvn'u i czytaj więcej wyborczej, to będziesz jeszcze bardziej uśmiechnięty i zdegenerowany. zasłanianie zjebanym rydzykiem dużo większych od niego problemów już jest passe
Najgłupsze w tym wszystkim są jej miny, że niby zaskoczona, a od razu poszłaby w kolejarza z całą kuchnią.
Będzie ruchane
A później takie jelenie biorą za żony te kurwiszcza i są wielce zdziwieni, że on w delegacji a ją rucha pół osiedla.
Jeżeli ktoś nie ma problemu żeby świdrować cycami przy 100 chłopa w zwykłym barze to myślisz, że ma opory nie dać dupy w zaciszu tindera ?
I tak własnie przyszedłeś na świat piękny kawalerze
~Tata
Kobieta pijana, dupa sprzedana
Panowie bez przesady po prostu dobrze dziewczę się zabawiło i się nie dziwię że wszystkim tam uczestnikom imprezy się podobało sam bym tego cycuszka przytulił
A co ma wspólnego robienie trochę jaj na imprezie z "mentalnością taniej dziwki"?Ty serio myślisz, że mentalność taniej dziwki jest pogardzana przez to, że w kościele tak powiedzieli? To jest kwestia natury i instynktu. Żaden normalny facet nie zwiąże się z kobietą o takich "manierach", bo po prostu będzie się brzydził. Tu wyznanie bądź jego brak nie mają znaczenia.