Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taka jest zgrabna że trzeba być stulejarzem aby choć nie popatrzeć.suczita się rozochociła
Ta talia, te uda, ta klata z cycuniami... to po prostu trzeba objać.
Powiedzcie pani suczicie że gdyby chciała przyjechać i szukała kogoś u kogo może się zatrzymać, to służę. Tylko jedno wyrko, ale to nie powinno stanowić problemu.
Wiadomo, że zobaczyć cycka to rzecz miła, ale jak widzę taką sucz bez szacunku do samej siebie i kobiet w ogóle, to przyjemności z patrzenia na to nie mam. Nie wiem, może jestem zbyt staroświecki lub za stary na takie coś.
Myśli, że pokaże cyca na imprezie
po prostu dobrze dziewczę się zabawiło
Pasuje ta piosenka do waszych rozważań.
A co ma wspólnego pokazanie cycka z kurwieniem się?Zwykła kurwa jakich wiele.Myśli, że pokaże cyca na imprezie i wtedy będzie nowocześnie i postępowo. A szacunek do siebie, swojej rodziny...? Chuj, będzie pokazywała pizdę póki jest młoda i będzie kurwić się za kasę jednocześnie wygłaszając tyrady o wyższości kobiecej rasy. A jak się zestarzeje i zostanie obleśnym, starym, przedymanym przez 200 kutasów pudłem bez wykształcenia, pracy, fachu w ręku, rodziny i znajomych i jak wiadro zamiast pizdy przestanie na siebie zarabiać, to będzie "piekło kobiet", dyskryminacja, kobiety zarabiające zbyt mało, szowinizm itp. Masakra.
Wiadomo, że zobaczyć cycka to rzecz miła, ale jak widzę taką sucz bez szacunku do samej siebie i kobiet w ogóle, to przyjemności z patrzenia na to nie mam. Nie wiem, może jestem zbyt staroświecki lub za stary na takie coś.
Chodź mniej do kościoła, słuchaj mniej Radyja, to nie będziesz miał takich zwidów.
A co ma wspólnego pokazanie cycka z kurwieniem się?
Chodź mniej do kościoła, słuchaj mniej Radyja, to nie będziesz miał takich zwidów.
oglądaj więcej tvn'u i czytaj więcej wyborczej, to będziesz jeszcze bardziej uśmiechnięty i zdegenerowany. zasłanianie zjebanym rydzykiem dużo większych od niego problemów już jest passe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów