Taka jest zgrabna że trzeba być stulejarzem aby choć nie popatrzeć.suczita się rozochociła
A co ma wspólnego pokazanie cycka z kurwieniem się?Zwykła kurwa jakich wiele.Myśli, że pokaże cyca na imprezie i wtedy będzie nowocześnie i postępowo. A szacunek do siebie, swojej rodziny...? Chuj, będzie pokazywała pizdę póki jest młoda i będzie kurwić się za kasę jednocześnie wygłaszając tyrady o wyższości kobiecej rasy. A jak się zestarzeje i zostanie obleśnym, starym, przedymanym przez 200 kutasów pudłem bez wykształcenia, pracy, fachu w ręku, rodziny i znajomych i jak wiadro zamiast pizdy przestanie na siebie zarabiać, to będzie "piekło kobiet", dyskryminacja, kobiety zarabiające zbyt mało, szowinizm itp. Masakra.
Wiadomo, że zobaczyć cycka to rzecz miła, ale jak widzę taką sucz bez szacunku do samej siebie i kobiet w ogóle, to przyjemności z patrzenia na to nie mam. Nie wiem, może jestem zbyt staroświecki lub za stary na takie coś.