Godni reprezentanci Śląska !! Sprawdzać to !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A potem przez takich kretynów rosną ceny biletów. Mieszkanie niech se malują a nie pociąg.
Takim frajerom to trza łapy upierdalać przy samej dupie ...
a co wam przeszkadza, że towarówki są pomalowane? Tym bardziej, że to nie jakieś toye tylko koty
Co jest artyści, wstydzicie się swoich facjat?
Mi tam to nie przeszkadza jak pociągi towarowe są ładnie pokolorowane Naprawdę ładne graffiti
proponuje 2 - 3 lata za niszczenie mienia
Więc jak to czytają panowie graficiarze: te oznakowania są komuś potrzebne. Zostawcie je w spokoju i se dalej szprajujta.
Jedyne o co bym się czepił to o zamalowanie oznakowań.
Więc jak to czytają panowie graficiarze: te oznakowania są komuś potrzebne. Zostawcie je w spokoju i se dalej szprajujta.
A w Łodzi pozwlili dwóm ziomkom pomalować stare tramwaje na lini 46 a na murach przy dworcu kaliskim jest legalne pozwolenie na malowanie !! i kolesie ida do pkp: mówią dzień doberek my malujemy i robią z murem co chcą
Jak bedziecie miec juz autonomie to bedziecie sobie węglem malować
Gratuluje kretynom zamalowania oznakowania wagonu.
uuuu ktoś tu na studia pociągiem popierdala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów