Z niepotwierdzonych źródeł była to ostatnia impreza w życiu tej młodej Chinki pochodzącej z Hong Kongu
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmAha, mogę się założyć że czasami pijesz alkohol (to też jest narkotyk), więc mógłbym na podstawie twojego posta napisać że szkoda mi Ciebie, bo kolorujesz swoje życie takim gównem jak alko.
Szkoda że ludzie muszą kolorować sobie życie takimi gównami jak narkotyki, zawsze uważałem że to dla słabych ludzi.
Jeżeli nie szkodzi swoimi nałogami innym ludziom, nie namawia do brania itp. to jest to indywidualna sprawa tego człowieka a innych powinno to gówno obchodzić.
A co Cię obchodzi życie innych ludzi ? Przecież biorąc jakiekolwiek substancje psychoaktywne konkretny człowiek ma świadomość tego co robi. Jeżeli nie szkodzi swoimi nałogami innym ludziom, nie namawia do brania itp. to jest to indywidualna sprawa tego człowieka a innych powinno to gówno obchodzić.
Aha, mogę się założyć że czasami pijesz alkohol (to też jest narkotyk), więc mógłbym na podstawie twojego posta napisać że szkoda mi Ciebie, bo kolorujesz swoje życie takim gównem jak alko.
Szkoda że ludzie muszą kolorować sobie życie takimi gównami jak narkotyki, zawsze uważałem że to dla słabych ludzi.
Zgadza się, alkohol jest narkotykiem.
Picie jednego piwa dziennie , a palenie jednego jointa ( biorąc te najsłabsze)
Jest różnica: Piwo jak normalnie wydalimy z moczem i nic z niego nie ma. A thc zostaje w mózgu człowieka , i prowadzi do zaburzeń mózgu że później człowiek staje się coraz bardziej tępy ,że reaguje na dużo rzeczy z opóźnieniem rozmowę najczęściej zaczyna od słowa yyyyy. Prowadzi do psychozy, a ludzie zaczynają myśleć że ktoś ich śledzi i obserwuje. Ale też to gówno ma do siebie że ciągnie ku mocniejszym i twardszym narkotykom.
Jesteś typowym dzieckiem propagandy.
Sęk w tym, że to co piszesz, to żadnym razie nie są fakty
Ze względu na poglądy społeczne, różnice kulturowe, stany prawne itp. nie ma jednoznacznej definicji słowa narkotyk
LSD, kokaina, haszysz czy konopie, powodują znacznie mniejsze uzależnienie niż się powszechnie uważa, znacznie niższa niż powszechnie się sądzi jest ich toksyczność