📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ot i różnica między gejem, a pedałem...
Ten gościu w różowej koszuli to prowadzący "Najzabawniejsze zwierzęta świata".
- Synu...
- Ojcze?
- Czy Ty nosisz buty od Versace?
- No nie...
- Czy masz wille z basenem?
- Nie...
- Czy Ty jeździsz nowym mercedesem?
- Nie
- To Ty nie jesteś gej ty jesteś zwykły pedał.
- Synu...
- Ojcze?
- Czy Ty nosisz buty od Versace?
- No nie...
- Czy masz wille z basenem?
- Nie...
- Czy Ty jeździsz nowym mercedesem?
- Nie
- To Ty nie jesteś gej ty jesteś zwykły pedał.
FOZyLKO napisał/a:
Ot i różnica między gejem, a pedałem...
Nie ma żadnej różnicy. Pederasta to pederasta. Jak można dzielić facetów chcących mieć w dupie kutasa na dobrych i złych? Wszyscy oni są przyjebani i chorzy psychicznie.
@Plecionkarz różnica jest dla mnie widoczna aż nazbyt. Abstrahując od kwestii psychicznych pokroju czy ktoś jest przyjebany i chory psychicznie, to gej to koleś, który nie obnosi się ze swoją orientacją, zostawia innych w spokoju i żyje jak normalny człowiek. A pedał? Cóż, wystarczy spojrzeć na "parady równości" czy choćby filmik z tego tematu
@up No i kolejny który dał się omotać homopropagandzie. To, że się z tym nie obnosi nie znaczy, że jest normalny i że tak powinno być... Nie mówię, że nie ma prawa do życia etc, ale to jest wbrew naturze. Oni po prostu powinni być leczeni albo wywożeni w bydlęcych wagonach na sybir, tam by przynajmniej zadbali o kolej transsyberyjską czy dostarczali by pożywienia niedźwiedziom.
marekgazownik napisał/a:
@up No i kolejny który dał się omotać homopropagandzie. To, że się z tym nie obnosi nie znaczy, że jest normalny i że tak powinno być... Nie mówię, że nie ma prawa do życia etc, ale to jest wbrew naturze. Oni po prostu powinni być leczeni albo wywożeni w bydlęcych wagonach na sybir, tam by przynajmniej zadbali o kolej transsyberyjską czy dostarczali by pożywienia niedźwiedziom.
Póki gej nie będzie obnosił się ze swoim pedalstwem jak ruski mafiozo złotem, nie będzie żądał specjalnych praw z tytułu swojej rzekomej orientacji, prawa do opieki nad dziećmi i generalnie będzie zostawiał swoją orientację wychodząc z domu, to może sie ładować z drugim gejem aż jego dupa będzie wzdychać zamiast pierdzieć. Resztę hołoty z parad, Biedroniów czy inne pospólstwo jak wspomniałeś, do wagonów i na sybir na ciężkie roboty. Tam wszyscy byliby dyskryminowani po równo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów