Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
pSTANLEY Wczoraj 11:16
Kiedyś myślałem że dobrym pomysłem byłoby zabronić sprzedaży takich rzeczy ale jednak z biegiem lat cieszę się że co głupsze jednostki mają nadal możliwość w różnoraki sposób eliminować się ze sporej części prac i czynności, zanim zdążą swoją głupotą zrobić krzywdę komuś innemu np. Kierując jakąś ciężką maszynę w pracy. Potencjalna samica również może taki kikut uznać za nieatrakcyjny co spowalnia przekazywanie ich zjebanych genów dalej.
Zgłoś
panar3 Wczoraj 11:23
He he i gruba świnia będzie śmierdzieć jeszcze bardziej bo upierdoliło mu racice i jak tu się teraz myć? He he
Zgłoś
CrystalFairy Wczoraj 11:29
I będzie dupę podcierał łokciem
Zgłoś
NICKZDUPY Wczoraj 11:36
pSTANLEY napisał/a:

Kiedyś myślałem że dobrym pomysłem byłoby zabronić sprzedaży takich rzeczy ale jednak z biegiem lat cieszę się że co głupsze jednostki mają nadal możliwość w różnoraki sposób eliminować się ze sporej części prac i czynności, zanim zdążą swoją głupotą zrobić krzywdę komuś innemu np. Kierując jakąś ciężką maszynę w pracy. Potencjalna samica również może taki kikut uznać za nieatrakcyjny co spowalnia przekazywanie ich zjebanych genów dalej.

powinni zabronić mimo wszystko,sam kiedyś pijany odpalałem achtungi,potem sobie uswiadomiłem jakie to jest połączenie pojebane,alkohol i petardy w sylwestra,od tamtej pory nie biorę już zadnych petard do ręki ani nie odpalam niczego bo nigdy nie wiesz czy nie rozsadzi od razu jak odpalisz
Zgłoś
S.T.U_Cummins Wczoraj 11:42
Od dawna wiadomo, ze fanie spoconych mężczyzn biegających za piłką to debile.

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
bercisko Wczoraj 12:08 1
BękartProboszcza napisał/a:

Nauczy się walić konia stopami

I porucha i potańczy.
Zgłoś
hynala Wczoraj 12:25
rozchodzić trzeba
Zgłoś
smc Wczoraj 12:43
Teraz konia będzie mu walił kolega.
Zgłoś
Ramiell Wczoraj 13:23
Mądry chłopaczyna bo od razu stara się to rozchodzić.

[ Dodano: 2024-11-01, 13:26 ]
BękartProboszcza napisał/a:

Nauczy się walić konia stopami

Albo wejdzie do nas na harda i podejrzy jakiś ciekawy patent f fetyszach XD
Zgłoś
killua Wczoraj 13:57
kurwa jak pomysle o tych dziesiątkach wystrzelonych petard za dzieciaka to az mnie ciarki przechodza a i wieksze niz tu bydlaki sie odpalalo.
Zgłoś
Mors_Nigra Wczoraj 15:08
Ryju1983 napisał/a:

Nasi też nie byli gorsi w tych zabawach. Może ktoś wrzuci filmik jak gościowi urywa rękę nad rzeką.

Absolutny klasyk, po którym nigdy więcej nie odpalałem żadnych petard. Nawet się nie przestraszyłem czy coś, jakby coś mi się przestawiło w głowie na zasadzie "aha, ok, tego nie".

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
smc Wczoraj 16:01
Mam jeszcze Achtungi z dobrych lat, ale bałbym się je odpalać. Bez lotu to proszenie się o kłopoty...
Zgłoś
OpenStreetMaps Wczoraj 19:54
Dlaczego do Bronka mówi jakoś tak dziwnie pół imieniem Bro?

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Bonkojad Wczoraj 20:03
Ketchup poleciał.
Zgłoś
Molch Wczoraj 20:34
NICKZDUPY napisał/a:

powinni zabronić mimo wszystko,sam kiedyś pijany odpalałem achtungi,potem sobie uswiadomiłem jakie to jest połączenie pojebane,alkohol i petardy w sylwestra,od tamtej pory nie biorę już zadnych petard do ręki ani nie odpalam niczego bo nigdy nie wiesz czy nie rozsadzi od razu jak odpalisz

Wystarczy umieć czytać instrukcję obsługi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów