Kiedyś myślałem że dobrym pomysłem byłoby zabronić sprzedaży takich rzeczy ale jednak z biegiem lat cieszę się że co głupsze jednostki mają nadal możliwość w różnoraki sposób eliminować się ze sporej części prac i czynności, zanim zdążą swoją głupotą zrobić krzywdę komuś innemu np. Kierując jakąś ciężką maszynę w pracy. Potencjalna samica również może taki kikut uznać za nieatrakcyjny co spowalnia przekazywanie ich zjebanych genów dalej.
powinni zabronić mimo wszystko,sam kiedyś pijany odpalałem achtungi,potem sobie uswiadomiłem jakie to jest połączenie pojebane,alkohol i petardy w sylwestra,od tamtej pory nie biorę już zadnych petard do ręki ani nie odpalam niczego bo nigdy nie wiesz czy nie rozsadzi od razu jak odpalisz
[ Dodano: 2024-11-01, 13:26 ]
Nauczy się walić konia stopami
Albo wejdzie do nas na harda i podejrzy jakiś ciekawy patent f fetyszach XD
Nasi też nie byli gorsi w tych zabawach. Może ktoś wrzuci filmik jak gościowi urywa rękę nad rzeką.
Absolutny klasyk, po którym nigdy więcej nie odpalałem żadnych petard. Nawet się nie przestraszyłem czy coś, jakby coś mi się przestawiło w głowie na zasadzie "aha, ok, tego nie".
powinni zabronić mimo wszystko,sam kiedyś pijany odpalałem achtungi,potem sobie uswiadomiłem jakie to jest połączenie pojebane,alkohol i petardy w sylwestra,od tamtej pory nie biorę już zadnych petard do ręki ani nie odpalam niczego bo nigdy nie wiesz czy nie rozsadzi od razu jak odpalisz
Wystarczy umieć czytać instrukcję obsługi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów