📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psyhepl napisał/a:
Szkoda że tylko jedna ręka
łobie remce
łoglądam na dużym ekranie, widac że druga tez zj🤬a

Ahagahshag teraz grubas będzie się podcierał nogami 🤣🤣🤣🤣🤣
Juz sie nie pobrandzluje
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich.
Doskonały wstęp do karnawałowej zabawy z pirotechniką🤗wincyj wincyj
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
łobie remce
łoglądam na dużym ekranie, widac że druga tez zj🤬a
uffff... to spoko ma do pary przynajmniej
Nasi też nie byli gorsi w tych zabawach. Może ktoś wrzuci filmik jak gościowi urywa rękę nad rzeką.
Czy on sięga na koniec po telefon? Nawet, gdyby najbliższy szpital był oddalony o 10km, dojdzie tam szybciej niż wykręci 112 swoimi świeżo upieczonymi kikutami.
My mamy WOŚP. Oni mają ooołłuu. Pierwsza pomoc na najwyższym poziomie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie