📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Molch napisał/a:
Wystarczy umieć czytać instrukcję obsługi
Większość wypadków jest przez złą kontrolę jakości a raczej jej brak.
Mojemu koledze wybuchł achtung dwie sekundy po odpaleniu, zdążył odrzucić i petarda wybuchła nim spadła na ziemię.
Z troche innego ujęcia xd
[ Dodano: 2024-11-01, 21:20 ]
Na opakowaniu jest napisane że petardy takich kategorii kładzie się na ziemi i dopiero odpala
[ Dodano: 2024-11-01, 21:20 ]
44done44 napisał/a:
Większość wypadków jest przez złą kontrolę jakości a raczej jej brak.
Mojemu koledze wybuchł achtung dwie sekundy po odpaleniu, zdążył odrzucić i petarda wybuchła nim spadła na ziemię.
Na opakowaniu jest napisane że petardy takich kategorii kładzie się na ziemi i dopiero odpala
Mors_Nigra napisał/a:
Absolutny klasyk, po którym nigdy więcej nie odpalałem żadnych petard. Nawet się nie przestraszyłem czy coś, jakby coś mi się przestawiło w głowie na zasadzie "aha, ok, tego nie".
Próbowałem wrzucić tutaj ten film ale jest ciągle blokowany, a szkoda bo całkiem dobry instruktaż jak nie bawić się petardami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów