Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczy umieć czytać instrukcję obsługi
Większość wypadków jest przez złą kontrolę jakości a raczej jej brak.
Mojemu koledze wybuchł achtung dwie sekundy po odpaleniu, zdążył odrzucić i petarda wybuchła nim spadła na ziemię.
[ Dodano: 2024-11-01, 21:20 ]
Mojemu koledze wybuchł achtung dwie sekundy po odpaleniu, zdążył odrzucić i petarda wybuchła nim spadła na ziemię.
Na opakowaniu jest napisane że petardy takich kategorii kładzie się na ziemi i dopiero odpala
Absolutny klasyk, po którym nigdy więcej nie odpalałem żadnych petard. Nawet się nie przestraszyłem czy coś, jakby coś mi się przestawiło w głowie na zasadzie "aha, ok, tego nie".
Próbowałem wrzucić tutaj ten film ale jest ciągle blokowany, a szkoda bo całkiem dobry instruktaż jak nie bawić się petardami.
Jak widać również Twój kolega nie umie czytać instrukcji obsługi
Tak samo jak Ty
ŻADNEJ PETARDY NIE ODPALAMY Z RĘKI. KŁADZIEMY NA ZIEMI I DOPIERO ODPALAMY
W ten sposób żana krzywda Ci się nie stanie.
[ Dodano 2024-11-02, 18:57 ]
nie zrozumiałeś przekazu
Możliwe? A jaki on był?
Jak widać również Twój kolega nie umie czytać instrukcji obsługi
Tak samo jak Ty
ŻADNEJ PETARDY NIE ODPALAMY Z RĘKI. KŁADZIEMY NA ZIEMI I DOPIERO ODPALAMY
W ten sposób żana krzywda Ci się nie stanie.
Możliwe? A jaki on był?
przekaz był taki żeby nie odpalać petard po alkoholu,nie tylko chodzi o kładzenie petardy na ziemi,wybuchnąć może od razu po zapaleniu,wiec malo pomoze to że jest na ziemi,bo ci rozerwie rękę i tak:) szczegolnie tak duży ładunek,tak jak tam koledze wybuchła od razu po odpaleniu,tyle o tym,mam nadzieję że teraz zrozumiałeś,poprostu połączenie gdzie jest sylwester i każdy jest w jakis sposob pijany,potem odpalanie petard,to głupota,bo nie myślisz wtedy racjonalnie,ale tak,z tym odpalaniem z ręki wtedy to też zjebałem mimo że pamiętałem tą zasade za dzieciaka,potem się zapomniało,dobrze że nic się nie stało,każdemu polecam nie używać fajerwerków,szczególnie jak jesteś najebany
przekaz był taki żeby nie odpalać petard po alkoholu,nie tylko chodzi o kładzenie petardy na ziemi,wybuchnąć może od razu po zapaleniu,wiec malo pomoze to że jest na ziemi,bo ci rozerwie rękę i tak:) szczegolnie tak duży ładunek,tak jak tam koledze wybuchła od razu po odpaleniu,tyle o tym,mam nadzieję że teraz zrozumiałeś
No po pijaku to nie warto ryzykować. To fakt.
Ale serio jak położysz na ziemi i odpalasz to paluchów Ci nie urwie. Oparzy to tak.
No po pijaku to nie warto ryzykować. To fakt.
Ale serio jak położysz na ziemi i odpalasz to paluchów Ci nie urwie. Oparzy to tak.
no nie powinno,ale ja nie potrzebuje juz tego robic,za dzieciaka z roznymi petardami sie latało wiec starczy:)
no nie powinno,ale ja nie potrzebuje juz tego robic,za dzieciaka z roznymi petardami sie latało wiec starczy:)
Ja też już mam swoje lata, więc raczej petard nie odpalam, ale sylwestra wyrzutnie postrzelam
Ja też już mam swoje lata, więc raczej petard nie odpalam, ale sylwestra wyrzutnie postrzelam
84 lata to nie są przelewki,zaraz 85
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów