📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie wiem co oni bełkoczą mimo że też piłem. jak coś na kacapów to chwała im i piwo!
RUSKA KURWA..........
nowynick napisał/a:
nie wiem co oni bełkoczą mimo że też piłem. jak coś na kacapów to chwała im i piwo!
Kibice śpiewają bardzo wyraźnie "ruska kurwa", ale znacie z filmów co to znaczy "polska szkoła dźwięku". Najpierw nic nie słyszysz, albo nie rozumiesz, a za chwilę JEB!!!
Manolito666 napisał/a:
Kibice śpiewają bardzo wyraźnie "ruska kurwa", ale znacie z filmów co to znaczy "polska szkoła dźwięku". Najpierw nic nie słyszysz, albo nie rozumiesz, a za chwilę JEB!!!
najpierw słyszysz będzie zajebiście a potem głosuj na pis. tak działa tekst podprogowy...
Putin, wybitny strateg wojskowy wciągnął by ich nosem i wysrał na środku murowy
Dali czadu chłopcy, nie ma co... Ostatnie zwoje w mózgu im się wyprostowały od tego seplenienia...
sens_ napisał/a:
Tak jak i jednego dnia Ukrainę położył
Co racja to racja, ale żaden z tych półgłówków nie był nawet w wojsku . A ich doświadczenia z białą bronią to mogą wykożystać w COD.
sens_ napisał/a:
Ukrainę miał zaorać w jeden dzień a zabrakło worków do wywożenia martwych kacapów i zaczynają ich wywozic wywrotkami
sens_ napisał/a:
taki sam jak Hitler
ciekawe, czy skończy w ten sam tchórzowski sposób
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów