Spałowani na dzień dobry
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Firr napisał/a:
Nie wrzucajcie wszystkich kibiców do jednego worka... . Gdzie wy tam widzieliście agresywną postawę tych kibiców.
Żartujesz prawda?
Postaw się na miejscu gościa w mundurku który po polsku prawdopodobnie zna tylko słowo "kurwa". Stoi przed tobą banda kiboli łysych i nie za pięknych i cały czas jadą jakimiś tekstami w Twoja stronę z kurwa co słowo. Nie trzeba być psychologiem żeby po mowie ciała tej bandy zauważyć jak kipi w nich testosteron, który wyładują na jakimś dzieciaku gdzieś w krakowie za komórkę czy paczkę fajek.
Jebac wisle
No i gdzie oni w tym przypadku prowokowali? Wkurwili się bo jeden z psów zaatakował babkę, to jej chłop się wkurwił i się zaczęło. Nie wiecie to cicho tam.
w to bydło powinno się z ostrej amunicji ładować, w stanach podniósłby rękę na policjanta to by mu odstrzelili łeb na miejscu i po sprawie.
I bardzo dobrze... Jak trzoda chlewna nie wie jak się zachować to tak trzeba.
A najlepszy jest narzekający "Pałką w łeb. Jak można?" A po meczu to sam napierdala w każdego, nawet bezbronne widza, który nie jest zainteresowany zamieszkami. Ot się kurwa napiąłem !
A najlepszy jest narzekający "Pałką w łeb. Jak można?" A po meczu to sam napierdala w każdego, nawet bezbronne widza, który nie jest zainteresowany zamieszkami. Ot się kurwa napiąłem !
Opowiedzieć wam kawał o polaku i murzynie ?
Polak krzyknął: Dawaj
To go murzyn pobił niemiecką pałką
Polak krzyknął: Dawaj
To go murzyn pobił niemiecką pałką
po pierwsze, to nie policja tłumoki... po dwa odepchnął bambus kobietę, jak to "Dalione" podkreślił, wiec się zaczęło od jej partnera... je..ne szczekacze... stanął byś przed jednym bądź drugim to byś się posrał... poza tym nie wpie...lacie kiboli i kibiców do jednego wora...
gratuluje fotelowym fachowcom
gratuluje fotelowym fachowcom
panowie za mało kurwa!
Najbardziej mnie rozpierdala jak drą mordę po polsku, mając chyba nadzieję ich rozumieją ;/.
Brawo, tak powinni traktować. Jak się głupia szmata przypierdalała to co miał stać jak żelbetonowy kloc. Najwyraźniej to ona zaczęła, naruszając jego nietykalność.
Ciekawe ilu spośród wypowiadających się tutaj chodzi na mecze. Po komentarzach widzę, że sami napinacze internetowi się tu wypowiadają. A zresztą chuj z nimi...
śmierć frajerom
Ja pierdolę, ale ta strona zeszła na psy. Ile tu lewusów i pizd życiowych. Dostaniesz jeden z drugim przez łeb kiedyś za nic od "policjanta" w białym kasku to inaczej będziesz śpiewał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów