Spałowani na dzień dobry
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
qkis22 napisał/a:
Ja pierdolę, ale ta strona zeszła na psy. Ile tu lewusów i pizd życiowych. Dostaniesz jeden z drugim przez łeb kiedyś za nic od "policjanta" w białym kasku to inaczej będziesz śpiewał.
Ja chodzę na mecze już od 4 lat i nigdy za nic od policjanta w łeb nie dostałem. A ciebie jak już główka od tego pałowania boli kozaku życiowy to polecam sektor rodzinny.
Myśleli że se poświrują jak z naszymi białymi kaskami.Dobrze,a poczciwie.Holenderska policja do Polski!!!
brylant1412 napisał/a:
euro 2012 to bedzie porażka przez pseudokibiców
Euro będzie wyglądać tak że przyjadą angole i inne France będą wszystko rozpierdalać i robić co im się żywnie podoba a naszych będą bić. Taka oto tolerancja i globalizacja.
tarek_kubusio napisał/a:
banda debili - prowokuja a pozniej placza ze pakla po lbie dostali. kibic - kawal chuja a nie kibic
Nie zmienia to faktu że banda debili, ale nawet psychicznie przegrali "walkę" z tymi ochroniarzami, gdyby też obrali taki sam "szyk" jak ta ochrona to by może ich rozkurwili
edit: przynajmniej filmik był by ciekawszy.
Założę się, że komenty w stylu "jebać ich" "dobrze tak" "mogli jeszcze bardziej" to pisali ludzie antyWisla
szkoda, że komuś łba na pół nie rozjebali...nie ważne czy to kibic legii, wisły czy manchesteru - burak to burak, zajebac go trzeba
Uwielbiam jak wielcy jp na 50% dostają wpierdol od stróżów prawa. Tacy kurwa cwani a wszyscy spierdalają gdzie popadnie. Odwagę sklepać jakiegoś dzieciaka w 10 mają a jak przyjdzie coś do czego to wszyscy jak baranki. Żałosne śmiecie.
Dostał, to dostał. Nad czym tu kurwa debatować.
Media z pewnością będą zainteresowane tym nagraniem:) kibice kibicami ale policjant nie może przekraczać swych praw, a pałką w łeb to już przekroczenie swoich uprawnień, ponieważ nie był to stadion nie kibic atakował fizycznie tylko jak psychika murzyna nie wytrzymuje to jego problem, było trzeba u siebie w kraju zostać i zdejmować inne małpy z drzew. Nie powinni atakować, w tym wypadku kibice którzy tam byli, jeśli pójdą do sądu (mają nagranie) to dostaną ładne odszkodowania, że zostali zaatakowani przez policje:)
AngryCow napisał/a:
Ja chodzę na mecze już od 4 lat i nigdy za nic od policjanta w łeb nie dostałem. A ciebie jak już główka od tego pałowania boli kozaku życiowy to polecam sektor rodzinny.
To pojedź kiedyś na wyjazd wierny kibicu "z dupy".
przyzwyczaili się nasi że tak powiem "bojownicy za swój klub" (czyli nieroby, którzy wezmą od jeszcze żyjącej mamusi na piwko i na mecz pokrzyczeć i poudawać cwaniaków), że nasza policja ich głaszcze. Niestety w U.K. panują troszeczkę inne zasady. Tam policja ma prawo używać ostrej amunicji na meczach, a także stosować środki przymusu bezpośredniego (tutaj w postaci pałki) bez żadnych ograniczeń.
Myślę że gdyby takie zasady wprowadzono w Polsce, przestępczość stadionowa czyli tzw. ruch kiboli uspokoił by się raz na zawsze. Chociaż nasi by krzyczeli, że to łamanie praw człowiek itd.
Podsumowując: Solidny wpierdol zdaje egzamin!!
Myślę że gdyby takie zasady wprowadzono w Polsce, przestępczość stadionowa czyli tzw. ruch kiboli uspokoił by się raz na zawsze. Chociaż nasi by krzyczeli, że to łamanie praw człowiek itd.
Podsumowując: Solidny wpierdol zdaje egzamin!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów